Sarma pentru rotative/spinnerbite-uri....

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Sarma pentru rotative/spinnerbite-uri....

Mesaj de parintele » 24 Aug 2009, 17:47

Are cineva idee pe unde as putea sa gasesc o sarma otelita pt realizarea unor spinner-bite-uri?? Vreau sa imi fac vreo cateva si habar nu am de unde cumpar... de preferat ar fi sa fie si inoxidabile...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Aug 2009, 17:54

Daca esti din Bucuresti poti incerca la Decathlon. In mod normal poti comanda produsele pe care le vind in Franta ori in Franta gasesti coarda de pian (corde à piano) la Decathlon. Cu asta faci spinnerele, monturile Drachkovitch etc...

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 24 Aug 2009, 17:59

Bun asa, am fost odata pe la ei...n-am vazut mare lucru in afara de o varga superlight si niste genti/cutii pt spinning:D
Sa inteleg ca trebuie sa caut corzi de pian? sa caut pe la muzica? nu coclesc?

scuze de intrebarile poate cam tampite dar chiar habar nu am ce si cum :roll:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Aug 2009, 18:13

Corzile de pian se gasesc in magazinele Decathlon din Franta (locul de bastina a acestor magazine) in raioanele de pescuit. Este o sarma folosita pentru fabricarea nalucilor tip spinner. Nu cocleste, nu rugineste.
Sarma cu pricina nu o vei gasi in raion daca nu este cerere la asa ceva. Te duci deci la reponsabilul raionului de pescuit si comanzi coarda de pian. Daca el nu va sti ce e sau va crede ca-l iei la misto ii spui ca in Franta se numeste "corde à piano" si se vinde in orice pravalie de pescuit inclusiv la magazinele Decathlon. In mod normal ti-o poate comanda. Cand ajung acasa o sa fac o poza sa vezi cum arata.

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 24 Aug 2009, 18:50

ok, am inteles partea cu comandatul si cu magazinul de pescuit care vinde ...o sa incerc sa vad ce iese...
Pana atunci mai am o nelamurire: "coarda de pian" e la propriu o coarda de pian, care se foloseste la pian, sau e doar o denumire a unui articol specific pt uzul "pescaresc"???
Ca daca e pur si simplu o coarda a unui asemenea instrument muzical pot incerca sa caut pe la magazinele de specialitate ...
Si asa voiam sa imi fac o garota :twisted: :twisted:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Aug 2009, 20:40

Nu stiu daca se foloseste asa ceva la contructia pianului au ba. Nu am construit asa ceva.
Asa cum am promis vezi aici poza :

Imagine

Cannelle nu stiu daca fabrica pentru instrumente de muzica sau pentru pescari. In orice caz eu am cumparat asta la raionul pescuit de la Decathlon iar faptul ca are o stiuca pe pachet ne arata clar ca sarma e facuta pentru muzicieni. :crazy1:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Aug 2009, 20:58

Era sa uit. Daca nici corde à piano nu vrei, gasesti aici tot ce trebuie ca sa construiesti orice in materie de naluci.

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 27 Aug 2009, 09:25

sarma o gasesti la magazinele de tehnica dentara din zona sau la distribuitori de tehnica dentara - exista mai multe modele, diferite ca si grosime .

PS- intrebi tehnicienii dentari de unde se aprovizioneaza

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Re: Sarma pentru rotative/spinnerbite-uri....

Mesaj de Maniacs » 24 Feb 2015, 14:01

Aici:

http://dentstore.ro/sarme/98943-sarma-wipla.html

or fi bune? ce grosime ar fi potrivita ?
Vremurile frumoase au trecut ...

florin1948
veteran
veteran

Re: Sarma pentru rotative/spinnerbite-uri....

Mesaj de florin1948 » 25 Feb 2015, 08:33

parintele scrie:Are cineva idee pe unde as putea sa gasesc o sarma otelita pt realizarea unor spinner-bite-uri?? Vreau sa imi fac vreo cateva si habar nu am de unde cumpar... de preferat ar fi sa fie si inoxidabile...
Lasa deoparte Decatlonul si vipla dentara, ca sant exagerat de scumpe. Daca vrei doar pentrru cateva spinerbaituri, spune-mi ce dimensiune iti trebuie si iti trimit eu sarma inox ecruisata ( otelita) cativa metrii. Coarda de pian este o denumire generica pentru o sarma de otel, putin otelita si destul de maleabila. Nu are nici o legatura cu pianul si inainte de '89 se gasdea si la noi prin toate fabricile.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Scrie răspuns