SANDRA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
copsin
junior
junior

SANDRA

Mesaj de copsin » 07 Iun 2005, 09:47

Stie cineva de unde as putea sa-mi procur twistere SANDRA? Am cautat peste tot la magazinele de la noi, la BassPro si Cabela's, dar degeaba. Cu toate ca am pescuit doar cu modelul de 9 cm alb cu capul rosu, rezultatele excelente pe care le-am avut la salau si mai ales stiuca m-au facut sa devin fanul acestor twistere.
Multumesc anticipat pentru ajutor.

Fir intins!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 07 Iun 2005, 10:37

copsin
junior
junior

SANDRA

Mesaj de copsin » 07 Iun 2005, 23:39

Iti multumesc foarte mult, Tudor, pentru promptitudinea cu care mi-ai indicat cele doua siteuri. Din pacate, din cate am observat, ele sunt frantuzesti, si, din cate stiu, inca nu cunosc pe nimeni in Franta care ar putea sa-mi comande aceste extraordinare twistere. Oricum, este bine ca stiu incotro sa-mi incrept cautarile.

Pentru ca am vazut ca esti din Paris, te-as mai deranja cu o intrebare. Betele Astucit se ridica la nivelul numelui care le promoveaza? Puterea care este trecuta pe ele este puterea reala de aruncare, sau se comporta ca restul betelor europene, care una au scrise pe ele si alta arunca?

Multumesc inca odata pentru amabilitate.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Iun 2005, 07:56

Pentru nimic Copsin. Site-urile sunt frantuzesti pentru ca plasticele Sandra sunt facute de Delalande, fabricant francez. Dar asta nu te impiedica sa cumperi Sandra daca vrei cu adevarat. Dar este sigur mai usor daca ai adrese prin tara.
Cit despre Astucit, fac si chestii ieftine si de calitate proasta, dar si scumpe si deci mai bune. Chestia ca scrie pe ele o putere si ele arunca altceva eu nu am constatat-o la nici un fabricant.
Personal nu am nici un bat Astucit, dar nu jur ca intr-o zi n-o sa cumpar unul.

Tudor

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 18 Iun 2005, 10:31

Salut copsin. Twistere Sandra am auzit ca se gasesc la Aquamania...magazin la 2 statii de autobuz de mine si crede-ma ca nu l-am vizitat niciodata. Insa vreau sa-mi iau si eu asa ceva. Zilele viitoare o sa trec p-acolo si o sa-ti spun exact ce au. Magazinul se afla pe strada Barbu Vacarescu ( Oarecum Langa stadionul Dinamo ) . Daca ai drum prin Bucuresti...ca din cate am inteles, nu esti din Bucuresti

Scrie răspuns