salmo sting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
chiar daca Sting-ul a fost facut pentru a prinde avat s-a dovedit a fi mai bun la prinsul salaului dupa cele spuse chiar de cei de la Salmo ... la fel a fost si pentru mine, adica nu am reusit sa iau nici un avat la Sting ci doar salau ... deci pentru cei care pescuiesc la salau il recomand in mod special de-a lungul malurilor avand in vedere faptul ca nu se scufunda prea mult ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- johnnybravo
- Moderator
- johnnybravo
- Moderator
am avut si eu surpriza ca la ultimele doua Sting-uri cumparate sa constat ca au bile ... acum nu stiu sa iti zic daca toate modelele noi au bile in ele pentru ca cele doua cumparate ultimele erau suspending de 9 cm si cele pe care le aveam inainte erau floating si nu au bile in ele ... deci tot ce se poaote ca cele floatig sa nu aibe bile in ele iar cele suspending sa fi avut intotdeauna ...johnnybravo scrie:mi s-a spart barbeta la el, aveti vreo sugestie cum sa-l repar?
azi mi-am mai luat doua si spre surprinderea mea astea au bile! sunt modele noi sau vechi? al meu n-are si e luat acum 2 ani cred...
si ancorele par altfel...
merci
in privinta barbetei nu pot sa iti zic decat ca poate ai norocul sa reusesti sa o lipesti (in cazul in care e crapata) pentru ca daca e sparta efectiv si nu mai ai partea rupta atunci e putin mai mult de lucru si ai avea nevoie de un material pe care sa il folosesti pe post de barbeta si pe care sa il poti indoi sa fie la fel cu cel original ... Lexan parca se numeste materialul si daca il incalzesti usor e foarte usor de modelat si ramane in forma data dupa racire ...
numai bine ...
Acum 2 ani m-am indragostit de sting 6 sus la avat si la o partida pe Dunare la primul avat (dupa 3 aruncari) barbeta s-a rupt in pietre pe mal.
Am refacut-o si tot rupt-o de vre-o trei ori pana am pierdut voblerul.
Eu am construit-o dintr-o carcasa de CD indoita la cald, taiat cu cuterul si pilit. Am fost chiar mai multumit de cele facute de mine. Spor!
Am refacut-o si tot rupt-o de vre-o trei ori pana am pierdut voblerul.
Eu am construit-o dintr-o carcasa de CD indoita la cald, taiat cu cuterul si pilit. Am fost chiar mai multumit de cele facute de mine. Spor!
merge si din carcasa de CD.dar exact cum ai spus tu,e casanta.
poti incerca sa o faci din PET.o sticla de prigat ar fi buna pt ca are profile drepte si nu curbe.poti sa o indoi la cald si la flacara,dar asa de obicei se deformeaza.incearca sa o tii scufundata in apa fiarta cateva secunde.in felu asta nu se deformeaza.
poti incerca sa o faci din PET.o sticla de prigat ar fi buna pt ca are profile drepte si nu curbe.poti sa o indoi la cald si la flacara,dar asa de obicei se deformeaza.incearca sa o tii scufundata in apa fiarta cateva secunde.in felu asta nu se deformeaza.
- johnnybravo
- Moderator
s-ar putea sa fie cam subtire sticla aia de prigat si chestia cu carcasele de CD nu mi se pare deloc OK ... adica am incercat si eu sa fac niste barbete si din carcasa de CD si din CD-ul curatat si cum prindeam putina iarba pe vobler si chiar atunci cand incercam sa bag niste viteza (pescuiam la avat) aveam surpriza sa intorc voblerul la mal fara barbeta, pur si simplu crapa ... materialul e prea casabil pentru a rezista si mai ales ca aici vorbim de voblere de dimensiuni destul de mari zic eu ...
cel mai simplu si sigur mod de a lipi o barbeta este cu Super Glue ... rezista la apa si nu vei avea nici o problema cu el ...
numai bine ...
cel mai simplu si sigur mod de a lipi o barbeta este cu Super Glue ... rezista la apa si nu vei avea nici o problema cu el ...
numai bine ...