SALMO SLIDER & FATSO
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
SALMO SLIDER & FATSO
Unde gasesc in Romania voblere Salmo Slider si Fatso, modelele de 10cm, 12 cm, sinking, cu paternuri coloristice mai variate???? Stie careva? Am cautat in Cluj, Mures, Iasi, Bucuresti...dar nimic, in afara de modelele de 7 cm, RR, PH, Firetiger. Cit despre Fatso..cangi! nici macar in Cluj nu am gasit, mi s-a spus ca nu au nici la depozit??!!!!
-
- veteran
Nu se baga nimeni????
Ma intereseaza modelele de Slider 10cm (36gr; 46gr) si Warrior culorile RGS (real grey shiner), RR (real roach), RSH (real shiner).
Am avut rezultate super in Delta (nov. 2005) cu Slider 7cm-RR., dar mi-a dat lectii prietenul si colegul de barca, care s-a incapatinat si 5 zile a pescuit doar cu Slider 10cm-RSH si Warrior ;rezultat stiuca mare !
Ma intereseaza modelele de Slider 10cm (36gr; 46gr) si Warrior culorile RGS (real grey shiner), RR (real roach), RSH (real shiner).
Am avut rezultate super in Delta (nov. 2005) cu Slider 7cm-RR., dar mi-a dat lectii prietenul si colegul de barca, care s-a incapatinat si 5 zile a pescuit doar cu Slider 10cm-RSH si Warrior ;rezultat stiuca mare !
Doctore..ai dreptate nu am vazut nici eu slidere asa mari; eu am unu de 7 cm floating..merge f bine. Cred ca mai ai sanse..pe la inceputul lui martie..cand se mai aduce marfa. Tot in Bucuresti si Cluj poti incerca..acolo sunt magazinele mari Energofish sau pe altundeva..ratacite.. 

https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
-
- veteran
Da, Adeline tataa.. a lovit animale...undeva pe lacul Bulberova, (daca stii..), in 5 zile a prins 7 sau 8 bucati intre 4-6,5 kg.pe cind eu si ceilalti lingurari cu care am povestit, nu am luat mai mare de 3kg, desi pescuiam impreuna si am batut fiecare metru patrat din toate japsele de pe lac , reusind sa acoperim in lanseuri cam aceeasi zona . Cum o lasam moale o ora sau doua , timp in care mai dadeam o raita pe lac, primul care lansa in zona unde a avut atac acum 2 ore, lua animalul, la vobler mare!!!!. , nu la table, nici la Rapale magnum, Salmo Slider 7, ci la animale de Warrior si Slider 10, 12 cm.
Asta e realitatea! ..fara tromboane....
stiuca sau avat?DOCTORU scrie:Da, Adeline tataa.. a lovit animale...undeva pe lacul Bulberova, (daca stii..), in 5 zile a prins 7 sau 8 bucati intre 4-6,5 kg.pe cind eu si ceilalti lingurari cu care am povestit, nu am luat mai mare de 3kg, desi pescuiam impreuna si am batut fiecare metru patrat din toate japsele de pe lac , reusind sa acoperim in lanseuri cam aceeasi zona . Cum o lasam moale o ora sau doua , timp in care mai dadeam o raita pe lac, primul care lansa in zona unde a avut atac acum 2 ore, lua animalul, la vobler mare!!!!. , nu la table, nici la Rapale magnum, Salmo Slider 7, ci la animale de Warrior si Slider 10, 12 cm.