Salmo Skinner
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nu zic ca nu imi ajungea ... atat ca in momentul de fata am alte prioritati in care sa investesc si nu aveam chef sa dau cativa zeci de euro pe niste struna ... asta cu 3,3 euro merge ... poti sa imi dai vreun link sau ceva de genul asta pe undea as putea sa o gasesc ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
asteptam cu interes!
am vazut ceva in genul ala, nu mai stiu unde, daca e leaderul ala care il innozi , strangi si apoi deznozi si n-are nimic, e demential!
numa ca eu vazusem la 7-8$ bucata, si e putin cam scvump, chiar daca are calitatile a,lea. il poti pierde oricand si oricum, si am inteles ca trebuie pus INTREG (adica min 6") ca voblerul sa evolueze corect.
inca o data, asteptam cu interes!

am vazut ceva in genul ala, nu mai stiu unde, daca e leaderul ala care il innozi , strangi si apoi deznozi si n-are nimic, e demential!
numa ca eu vazusem la 7-8$ bucata, si e putin cam scvump, chiar daca are calitatile a,lea. il poti pierde oricand si oricum, si am inteles ca trebuie pus INTREG (adica min 6") ca voblerul sa evolueze corect.
inca o data, asteptam cu interes!

Seriosd4md3od scrie:ma indoiesc ca se poate gasi chestia asta prin magazinele de la noi din tara ... si nici de pe net parca nu ma lasa buzunarul sa-l comand ...
momentan raman la cele clasice ... kevlar, otel etc.
merci de sugestie

scuze, dar sunt cam scumpe!AndreiZ scrie:Seriosd4md3od scrie:ma indoiesc ca se poate gasi chestia asta prin magazinele de la noi din tara ... si nici de pe net parca nu ma lasa buzunarul sa-l comand ...
momentan raman la cele clasice ... kevlar, otel etc.
merci de sugestie? Incearca la abrevis.ro - sunt in stoc strune titaniu multifilar, vezi aici: http://www.abrevis.ro/magazin/MAG-produ ... =ACCESORII