Salmo Hornet rebutate ?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Salmo Hornet rebutate ?!
E unul din woblerele mele preferate pentru clean. Cu citeva timp in urma, in lipsa de activitate, m-am gindit sa le testez, sa vad cum lucreaza in apa.
Surprize, surprize! Mai mult de jumatate din woblerele sinking, vreo zece bucati, se duceau la fund cu coada inainte bine mersi.
Eu nu am vazut peste care sa coboare asa!!!
Vi s-a intimplat?! Ati reusit sa remediati problema?!
Surprize, surprize! Mai mult de jumatate din woblerele sinking, vreo zece bucati, se duceau la fund cu coada inainte bine mersi.
Eu nu am vazut peste care sa coboare asa!!!
Vi s-a intimplat?! Ati reusit sa remediati problema?!
modelele mici de la Hornet, adica cel de 2,5 si 3,5 sinking intr-adevar se scufunda cu coada in jos probabil din cauza singurei ancore din spate care are o greutate destul de mare raportand la dimensiunea voblerului.
pe mine nu ma deranjeaza catusi de putin chestia asta ... oricum voblerul isi face treaba foarte bine in recuperare.
poti sa dai linistit cu ele exact cum sunt.
daca vrei Hornet-uri care sa se scufunde orizontal atunci treci la dimensiuni mai mari de 4cm.
numai bine...
pe mine nu ma deranjeaza catusi de putin chestia asta ... oricum voblerul isi face treaba foarte bine in recuperare.
poti sa dai linistit cu ele exact cum sunt.
daca vrei Hornet-uri care sa se scufunde orizontal atunci treci la dimensiuni mai mari de 4cm.
numai bine...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- MARIUS POPA
- veteran
faptul ca se scufunda in felul ala nu inseamna ca sunt uscaturi ... toate voblerele sinking de la salmo (hornet-urile) de 2,5 si 3,5 cm pe care le am eu se scufunda in felul asta ...
nu s-a dat atata importanta felului de scufundare cat batai pe care o are ...
eu iti zic sa le folosesti cu incredere fara sa iti faci probleme de genul asta ...
numai bine ...
nu s-a dat atata importanta felului de scufundare cat batai pe care o are ...
eu iti zic sa le folosesti cu incredere fara sa iti faci probleme de genul asta ...
numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...