Salmo Executor...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Închis
old_radu
veteran
veteran

Salmo Executor...

Mesaj de old_radu » 07 Iul 2008, 21:24

...s-a vorbit foarte putin despre el.
Ati folosit acest vobler?
Ce specie este interesata de aceasta naluca ?

Fir intins ! tuturor. :wink:

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 07 Iul 2008, 21:25

culmea sau nu am prins in special avat cu el si ceva salau!!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 07 Iul 2008, 21:35

niscaiva salai... nu mari... mititei :P

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 07 Iul 2008, 23:06

...adica Salmo executor-ul pestilor sub limita. Right ? :shock:
Ia sa facem un fel de concurs.... Sa pescuim vreo 3 partide la rand fiecare pe apele lui cu Executor-ul si apoi sa comunicam rezultatele aici. Ce ziceti ? 3 iesiri, in care sa predomine Executor-ul.. Si asa ne dam seama ce si cum. Discutam apoi pe ce ape, cu ce turbiditate, ce culori, s.a.m.d.
Ce ziceti?
Apropo, vis-avis de subiect : pe o balastiera unde umblu destul de des, se ia stiuca in draci cu spinner-bait-uri americane de genul :
Imagine

Dar tot acolo, cea mai mare stiuca din sezonul acesta am luat-o la jerk cu un Slider d 14 cm FL - a avut aproape 3 kg. La spinner-bait doar 1,2kg a fost cea mai mare, dar au fost mai multe - o data 5, apoi 3. Plus atacuri.
Voi cautati stiuca cu spinner-bait-uri?....

Stima!
8)
...... ><(((@> .......

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 08 Iul 2008, 07:23

eu am incercat de cateva ori pe Secalaia langa Gherla. fara rezultat

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 08 Iul 2008, 22:12

hunting_xxx scrie:...Apropo, vis-avis de subiect : pe o balastiera unde umblu destul de des, se ia stiuca in draci cu spinner-bait-uri americane ......

Voi cautati stiuca cu spinner-bait-uri?....
Desigur ca da!
:wink:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 09 Iul 2008, 14:25

onesti
Ce rezultate ai avut la stiuca acolo in CA? Pe la noi, vad ca merge binisor [mai nou]. Mai ales ca nici nu se mai ating de table in ultima vreme. Am dat cu dollinger-uri de 3 culori, cu para, cu piscot, de mi s-a deschis la culoare PowerPro-ul cel verde, si... NYEMA! Cand am pus un spinner-bait JENZI cu 2 palete HOP! Stuka de 2 kile.... Am insistat cu spinner-baitul impreuna cu un prieten si au aparut atacuri si si rezultate. Stiuci la limita. 1-1,5kg. Atunci am trecut pe Salmo Slider de 14 cm cu ekipamentul de jerk. Hop si o stiuca de 2,4 kg, in plina canicula pe la ora 13.oo...
Cat despre EXECUTOR, nu prea am avut rezultate pana acuma, si nici nu am iesit foarte des din pacate... :( Dar am sa mai ies cat de prepede

Stima
8)
...... ><(((@> .......

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 09 Iul 2008, 16:21

Rezultate foarte bune :D :D :D

Pe bune! Cand pescuiesc la stiuca in ape cu ierburi, de cele mai multe ori folosesc spinnerbaituri - am o diversitate de solutzii constructive cu 1-4 palete de diferite profiluri, culori, etc. Pt mine e important sa gasesc greutatea potrivita pt a evolua la adancimea dorita. O recuperez continuu, la viteza minima la care lucreaza corect. Un atu pt mine e ca, folosind spinnerbaituri cu carlige de calitate -Owner, Gamakatsu, VMC- de dimensiuni mari, rateurile sunt extrem de rare si eliberarea pestelui e foarte usoara.

Un alt avantaj e ca sunt nenumarate combinatzii de profiluri,marimi si culori de palete care produc vibratzii diferite mai discrete sau mai puternice. Deasemenea, spre deosebire de lingurile rotative, spinnerbaiturile nu rasucesc firul, ceea ce e din nou un plus.

Ideea-i ca, chiar daca nu sunt niste naluci traditzionale pt apele in Romania, merita incercate, macar for fun.

Am prins, as putea zice, foarte multe stiuci si SMB cu spinnerbait si deasemenea cu Slug'n'Go de 6" pe carlig offset 5/0. Dar meritul e in principal al densitatzii de peste din locurile unde pescuiesc. Daca la tine nu va merge intotdeauna foarte bine cred ca vina nu e neaparat a spinnerbaitului itself.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Iul 2008, 20:17

:lol: Il redeschid eu...Eu am avut rezultate slabe cu executorul... :oops: :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Închis