s1 waterbike
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
am avut ocazia sa testez aceasta ambarcatiune acum vreo 2 ani pe lacul belis la concursul de musca.
1. nu se compara cu nici o barca, este net superioara pt ca:
a) scaunul este mult mai sus decat in orice barca de aceleasi dimensiuni, datorita acestui fapt controlul firului si al pestelui este cu mult mai bun.
b) nu necesita interventia mainilor pentru deplasare, totul se face cu picioarele si corpul. daca bate vantul poti sta pe loc neancorat doar pedaland usor (daca nu e uragan
), iti poti mentine directia de pescuit rotindu-te usor din cu scaunul.
2. constructia este deosebit de solida fara sa ingreuneze prea tare ambarcatiunea, un om singur poate foarte lejer sa asambleze si sa dezasambleze ambarcatiunea.
3. deplasarea este foarte rapida si fara efort.
in mai putine cuvinte este super tare inventia!!!
1. nu se compara cu nici o barca, este net superioara pt ca:
a) scaunul este mult mai sus decat in orice barca de aceleasi dimensiuni, datorita acestui fapt controlul firului si al pestelui este cu mult mai bun.
b) nu necesita interventia mainilor pentru deplasare, totul se face cu picioarele si corpul. daca bate vantul poti sta pe loc neancorat doar pedaland usor (daca nu e uragan

2. constructia este deosebit de solida fara sa ingreuneze prea tare ambarcatiunea, un om singur poate foarte lejer sa asambleze si sa dezasambleze ambarcatiunea.
3. deplasarea este foarte rapida si fara efort.
in mai putine cuvinte este super tare inventia!!!
-
- utilizator constant
Am vazut-o de multe ori "la lucru". E de vis! Cea mai tare chestie e ca nu ai nevoie de maini nici pentru deplasare, dar nici pentru schimbarea directiei. Asa ca mainile sunt mereu libere pentru pescuit.
Nu stiu cum s-ar comporta pe rau. Depinde de rau!
Singura problema e sa nu intri cu ea peste plauri ca se baga la elice.
Nu stiu cum s-ar comporta pe rau. Depinde de rau!
Singura problema e sa nu intri cu ea peste plauri ca se baga la elice.
- Borealis Fly
- veteran
@ gabor si adilucu: -cele mai concrete raspunsuri la intrebarile voastre le puteti primi de la Tudor Vreme, cofondator al clubului Muscarici din Timisoara si "tatal" S1-waterbike.
Intrati pe site si acolo via Contact gasiti adresa lui.
http://www.muscarici.ro/
Intrati pe site si acolo via Contact gasiti adresa lui.
http://www.muscarici.ro/
Fir intins!
Borealis F
Borealis F