Ryobi Zauber vs. Spro Red Arc
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Ryobi Zauber vs. Spro Red Arc
Imi spuneti si mie care este diferenta dintre aceste mulinete? Eu am Red Arcul.....super mulineta. Multumesc.

- stefanflorin
- veteran

Nu stiu care e diferenta intre mulinetele respective, dar am o mulineta Applause 2000 de 5 ani si o kilaresc serios...o Ecusima 3000 de 4 ani.
In baza inaltelor simtaminte pe care le nutresc pentru Ryobi, am primit cado din partea sotiei, un Zauber 4000, cu care sper sa-mi ating/pozez un record la salau... am pescuit de vreo 3 ori cu ea este excelente.
im place ca are peste 300g, imi echilibreaza bine lansetele "finute" cu care pescuiesc pe Dunare...
mai povestesc pe parcurs
dar pentru pretul lor Ryobi imi par scule bune...parere de amator desigur...
spor!
In baza inaltelor simtaminte pe care le nutresc pentru Ryobi, am primit cado din partea sotiei, un Zauber 4000, cu care sper sa-mi ating/pozez un record la salau... am pescuit de vreo 3 ori cu ea este excelente.
im place ca are peste 300g, imi echilibreaza bine lansetele "finute" cu care pescuiesc pe Dunare...
mai povestesc pe parcurs
dar pentru pretul lor Ryobi imi par scule bune...parere de amator desigur...
spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Sergiu1.
Ryobi Zauber are 8+1 rulmenti, pe cand RedArc are 9+1. Dar, in mod ironic greutatea RedArc-ului este mai mica decat a lui Ryobi. Ryobi vine deobicei cu 3 tamburi din aluminiu, pe cand RedArc doar cu 2.
99% cele doua agregate sunt identice. Cu cele cateva exceptii ce le-am enumerat mai sus, dar pretul zice tot: RedArc 310 RON, Zauber 440 RON.
Era sa uit: Ryobi are manivela one-touch, pe cand SPRO-ul o are fixa.
Ryobi Zauber are 8+1 rulmenti, pe cand RedArc are 9+1. Dar, in mod ironic greutatea RedArc-ului este mai mica decat a lui Ryobi. Ryobi vine deobicei cu 3 tamburi din aluminiu, pe cand RedArc doar cu 2.
99% cele doua agregate sunt identice. Cu cele cateva exceptii ce le-am enumerat mai sus, dar pretul zice tot: RedArc 310 RON, Zauber 440 RON.
Era sa uit: Ryobi are manivela one-touch, pe cand SPRO-ul o are fixa.