Ryobi Zauber

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
watermoccasin
veteran
veteran

Ryobi Zauber

Mesaj de watermoccasin » 13 Aug 2007, 13:08

Ieri.., prima iesire ; incarc tambirul cu fir, totul in regula ; trei lanseuri..bucla; mai incerc , iar bucla...fuk..; la o privire atenta.. stupoare!! tamburul nu mai culiseaza , nu are absolut nici o cursa , iar firul adunat conic ; recuperare extrem de dificila, cu hopuri .., practic imposibil de recuperat ;
ce s-a intimplat ? vreau o parere, va rog !
Din viata scapa cine poate.

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 13 Aug 2007, 13:13

s-a dus piesa care face legatura intre axul mulinetei si surubul fara sfarsit.daca e in garantie pote ti-o schimba(mulineta)

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 13 Aug 2007, 13:24

io unu am un Zauber cu care dau la stiuca cu lingura si cateodata la jig-uri cu textil de 15 si 20 de lbs...o singura problema in 2 ani...am vrut sa curat galetul de mizerie(treaba frecventa la majoritatea mulinetelor) si n-am putu sa scot un capacel(era montat stramb)...l-am trimis la Energofish Cluj si s-a rezolvat. in rest merge ca unsa... :D

iti recomand s-o bagi in service...nu-ti baga nasul singur in ea(decat daca te stii f. bine) ca problema ta e ceva mai grava decat a mea.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 13 Aug 2007, 14:01

daca e asa.. treaba e nasoala ; bonul de cumparare nu-l mai am , mulineta e cumparata din alt oras..etc...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Aug 2007, 15:29

sbogdan scrie:daca e asa.. treaba e nasoala ; bonul de cumparare nu-l mai am , mulineta e cumparata din alt oras..etc...
e posibil doar sa fie sarita piesa aceea de pe surubul fara sfarsit ceea ce e usor de rezolvat
trebuie sa te uiti inauntru
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 13 Aug 2007, 19:58

Multumesc de incurajare ; maine o duc la doctor.., daca nu se poate remedia sper sa o pot trimite la service la Energo ....

Scrie răspuns