Ryobi Zauber L

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
valeriu28
veteran
veteran

Ryobi Zauber L

Mesaj de valeriu28 » 31 Mar 2016, 15:04

Ce parere aveti de Zauber L? are rotorul din grafit, ca la SLAM...
pare interesanta... wormshaft, 9 rulmenti, 260 grame...

Totusi peste tot apare ca mulineta de stationar. aveti idee de ce?
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

marianv
junior
junior

Re: Ryobi Zauber L

Mesaj de marianv » 31 Mar 2016, 16:35

Este aceeasi mulineta precum varianta clasica,dar vine cu tamburul din carbon de unde si greutatea redusa...un mare avantaj
Pentru stationar este modelul zauber L match, care are tamburul adaptat firelor subtiri ce se folosesc in pescuitul cu pluta sau feeder...asta e singura diferenta

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 01 Apr 2016, 10:44

Salut Valeriu28. Am o parere buna dar subiectiva deocamdata fiindca inca nu mi-a ajuns nici una pe masa de lucru. Fiind din familia Ryobi cred ca este ok. Cred deasamenea ca este raspunsul la alte materiale compozite cu care marii producatori au iesit pe piata. Totusi pretul e cam mare.
Si acum citez din catalogul de prezentare al Energofish:
,, NRCT este denumirea materialului folosit de Ryobi pentru mulinetele de ultima generetie. Un aliaj din grafit si polimeri genereaza o carcasa foarte dura si totodata extrem de usoara"
La marimea 3000 este data cu 265 grame si pare a avea ambii tamburi din metal. Poate fi ok la orice gen de pescuit ce necesita contactul permanent cu mulineta. Daca desfac una, am sa stiu mai multe. Deocamdata nu am acest material ,,didactic"
P.S. multumesc pt mes. privat. Sa auzim de bine. Rew.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 02 Apr 2016, 07:02

marianv scrie:Este aceeasi mulineta precum varianta clasica,dar vine cu tamburul din carbon de unde si greutatea redusa...un mare avantaj
Pentru stationar este modelul zauber L match, care are tamburul adaptat firelor subtiri ce se folosesc in pescuitul cu pluta sau feeder...asta e singura diferenta
Greșit.
Mulineta are 2 tamburi din metal. Rotorul e din carbon, la fel și frâna, are discuri din carbon.
E diferența destul de mare intre Zauberul clasic și ăsta nou.

Scrie răspuns