ryobi zauber capac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ryobi zauber capac
unde gasesc si eu un capac care se gaseste in dreapta manivelei...cred ca se intelege...pentru zauber de 2000? 

- stefanflorin
- veteran
Re: ryobi zauber capac
cauta la posesorii de ecusima, applause sau zauber, toate se potrivesc sau ii pui surubel ca la alte mulinete, eu am de exceller.
Urasc atarnatorii!
stefanflorin scrie:cauta la posesorii de ecusima, applause sau zauber, toate se potrivesc sau ii pui surubel ca la alte mulinete, eu am de exceller.

nu gasescccccc
intreaba de piese de schimb la magazinele care distribuie Ryobi ... nu exista sa nu iti aduca mai ales daca dai comanda. si eu am pierdut un capac de la un Arctica si in vreo 3-4 zile de cand le-am zis mi l-au adus ...paul_pike scrie:nu gasescccccc
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
anem scrie:intreaba de piese de schimb la magazinele care distribuie Ryobi ... nu exista sa nu iti aduca mai ales daca dai comanda. si eu am pierdut un capac de la un Arctica si in vreo 3-4 zile de cand le-am zis mi l-au adus ...paul_pike scrie:nu gasescccccc
chiar am intrebat la vreo doua magazine dar au zis ca nu se poate...nu se complica ei pentru un amarat de capac