RYOBI ECUSIMA VS DAIWA PROCASTER...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 08 Mai 2011, 20:50

ok,ok e destul de buna idea cu adaugarea unui adeziv dar si este un dar mare,daca se rupe manerul dintr-un accident?ce faci?cumperi alta nu? :lol: :lol: :lol:

bograd
junior
junior

Re: RYOBI ECUSIMA VS DAIWA PROCASTER...

Mesaj de bograd » 09 Aug 2012, 17:27

Unii colegi mentionau o problema cu taierea galetului la Ecusima. Este o problema reala, sau au fost doar exceptii?

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 09 Aug 2012, 19:15

bograd scrie:Unii colegi mentionau o problema cu taierea galetului la Ecusima. Este o problema reala, sau au fost doar exceptii?
cazURI izolate, nu fregvente

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Aug 2012, 20:09

eu am doua
la una s-a taiat, dar dupa destul de multa folosire exclusiv cu textil
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

bograd
junior
junior

Mesaj de bograd » 09 Aug 2012, 20:23

Poti sa pui o poza sa vedem exact despre ce este vorba? Cam cat timp a fost folosita?

bograd
junior
junior

Mesaj de bograd » 22 Aug 2012, 20:50

Exista vreo varianta de reparatie daca se taie rola? Se poate inlocui?

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 23 Aug 2012, 20:29

salut...si eu am un sert exceed 2,7 si inainte era echipat cu o mulineta cormoran rodeo 4000 , acum a primit o ecusima 3000 , si iti spun sincer ca nu se echilibreaza lafel de bine,batul este prea greu pe varf...nici cu cormoranu nu era perfect echilibrat,acum asta nu inseamna ca te apuci sa pui mulineta de 5000 pe el,poti sa incerci cu ceva greutati de cotor,dar cred ca e o pierdere de vreme; lanseta e prea groasa pe blank,inelele au prindere cu picior dublu toate astea duc la o greutate prea mare a lansetei,deci nu este lanseta ideala de pescuit la salau... Cat despre taierea galetului...este o problema ce tine de toate mulinetele nu numai de ecusima cred eu. Cati dintre voi cand prindeti un peste va mai uitati sa nu puneti mulineta cu galetul in contact cu solul? Putini,cred..tocmai atunci intra nisip la galet, nu mai suntem atenti, continuam sa pescuim, iar pana ne dam seama ca ,galetul este blocat,acesta este deja partial daca nu total taiat... Problema se rezolva...dar trebuie sa ai un prieten care lucreaza pe CNC :mrgreen: Oricum ca sa evit probleme din acestea , am devenit mai prudent unde asez mulineta,verific periodic galetul ...iar cand imi amintesc ii mai dau din cand in cand cu sprei de lubrifiere pt masina. Daca urmati pasi de mai sus nu cred ca o sa mai aud curand de ecusime cu galetul taiat ...sau cine stie o fi vre o strategie ascunsa de marketing a astora de la ryobi :headbash:

Scrie răspuns