Rucsac Cormoran

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
YoNutzu
senior
senior

Rucsac Cormoran

Mesaj de YoNutzu » 07 Mar 2012, 12:08

Salut!
http://www.totalfishing.ro/rucsac-dublu ... -1720.html
Cine are sau a avut imi poate spune daca partea din spate este destul de incapatoare pentru mulinete, cutii cu naluci ....

Biban
veteran
veteran

Re: Rucsac Cormoran

Mesaj de Biban » 07 Mar 2012, 12:24

E si mic si ingust. Eu iti recomand, pt rapitor, un rucsac intre 25 si 30 litri; ce peste e prea mare, ce e sub e mic, mai ales daca mai bagi o sticla de apa, un sandvis, alte kakaturi, etc. Vezi ca sunt pe okazii la 50-70 lei din material bun si lucrate bine, nu ca rahaturile din dragon, europa, etc..

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Mar 2012, 13:01

YoNutzu scrie:Salut!
http://www.totalfishing.ro/rucsac-dublu ... -1720.html
Cine are sau a avut imi poate spune daca partea din spate este destul de incapatoare pentru mulinete, cutii cu naluci ....
Eu am folosit acest rucsac, cred ca inca-l mai am prin casa aruncat, si nu am simtit nevoia de a-l schimba cu unul mai mare. L-am folosit doar la spinning, in el tinand un sandwich, o sticla mica de apa pe lateral, o mulineta de schimb, o cutie plano cu gume + diverse ustensile, gen foarfeca, patent...etc; jigurile si alte voblere le aveam in fata, in cele 2 cutii mici. Partea proasta la el e deranjeaza la mulinat partea din fata, atat.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 07 Mar 2012, 14:18

@ Nemernic
Partea din spate este compartimentata sau este dintr-un singur compartiment?
Banuiesc ca se poate detasa partea din fata (pare destul de mare si cred ca incomodeaza), cu toate ca era utila pentru naluci sa le ai la indemana ... dar merg bagate si in buzunare la vesta...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Mar 2012, 16:29

YoNutzu scrie:@ Nemernic
Partea din spate este compartimentata sau este dintr-un singur compartiment?
Banuiesc ca se poate detasa partea din fata (pare destul de mare si cred ca incomodeaza), cu toate ca era utila pentru naluci sa le ai la indemana ... dar merg bagate si in buzunare la vesta...
Nu este compartimentata partea din spate, are doar 2 buzunare din plasa pe lateral. Partea din fata nu se detaseaza...dar daca folosesti si vesta, nu-si are rostul achizitionarea acestui rucsac, ci un rucsac cum zicea colegul Biban.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns