Ron Thomson sau Catana
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ron Thomson sau Catana
Va rog sa-mi spuneti daca este mare diferenta intre cele 2 lansete de mai jos si daca puteti sa-mi dati argumente pro in favoarea uneia dintre ele.
As vrea sa le echipez cu mulineta shimano nexave 2500 cu frana pe fata
sau catana 2500 :
Lanseta Ron Thompson Steelhead Spin actiune 2,70 M , 7-25g, 120 RON
Catana 270M
lungime 2,70m, greutatea 191gr, lungime tronson 140cm, nr tronson 2, inele 7, actiune 10-30gr 160 RON
As vrea sa le echipez cu mulineta shimano nexave 2500 cu frana pe fata
sau catana 2500 :
Lanseta Ron Thompson Steelhead Spin actiune 2,70 M , 7-25g, 120 RON
Catana 270M
lungime 2,70m, greutatea 191gr, lungime tronson 140cm, nr tronson 2, inele 7, actiune 10-30gr 160 RON
- MARIUS POPA
- veteran
parerea mea e ca , catana!eu am ron t. si nu pot zice ca-s foarte multumit de ea!o cedat la buza de imbinare dintre tronsoane!depinde ce peste tinta vrei!in rest , succes!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
off-topic:
Daca acceptatzi alte doua alternative de betze clasa de pretz mic-mediu, aparute cam in 2007 care pe mine m-au impresionat foarte tare, aruncatzi un ochi aici:
-Quantum Encore - $50-60- acelasi grafit ca si Tour Edition!!!, inele ceramice Fuji
-Daiwa Procaster (ultima serie!)- $35-40, foarte usoara, sensibila, design fin.
Din pacate n-am gasit poze pe net, dar cred ca merita cu prisosintza fiecare cent. La ora actuala, la pretzul asta eu n-am vazut multe betze mai reusite. Daca avetzi ocazia, merita incercate.
Daca acceptatzi alte doua alternative de betze clasa de pretz mic-mediu, aparute cam in 2007 care pe mine m-au impresionat foarte tare, aruncatzi un ochi aici:
-Quantum Encore - $50-60- acelasi grafit ca si Tour Edition!!!, inele ceramice Fuji
-Daiwa Procaster (ultima serie!)- $35-40, foarte usoara, sensibila, design fin.
Din pacate n-am gasit poze pe net, dar cred ca merita cu prisosintza fiecare cent. La ora actuala, la pretzul asta eu n-am vazut multe betze mai reusite. Daca avetzi ocazia, merita incercate.