Va rog sa imi dati niste sfaturi in privinta achizitionarii unei barci Laguna Miror 4,10.
Am gasit o laguna cu:
- Motorizare de 8 cp(yamaha, din 2010, putin folosit, acte tot, practic impecabil).
- Barca (impecabila din 2010 cu acte) cu gandul de a o folosi la Dunare si Delta, dar am auzit ca este instabila si ca i-a apa la val. Nu as vrea sa imi fortez norocul avand in vedere ca iesirile vor fi cu nevasta si copilul.
Se merita sa cumpar acesta barca (fara motor) pentru 500 euro?
Va multumesc anticipat!
Rog sfaturi pentru achizitionare barca Laguna miror 4.10 m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Re: Rog sfaturi pentru achizitionare barca Laguna miror 4.10
In urma cu ceva ani, am avut si eu o Laguna Minor cumparata de noua de la SPAT Galati. Dupa 2 ani, am fost fericit ca am reusit sa o vand cu 300$
Orienteaza-te catre aprpape orice altceva.
Orienteaza-te catre aprpape orice altceva.
Bucuresti
Sa te fereasca Dumnezeu sa te prinda o furtuna cu valuri , ca faci baie
! Cu Laguna Minor un prietan de club a prins valuri mari pe Valea Argovei si debea a iesit la mal cu jumatate de barca cu apa , echipament in apa si ud pana la chiloti . Eu am mers cu moto de 5 cp si cand opteam brusc valul din spate intra pe la oglinda barcii . Flotabilitate ??? Sunt mai sigur in gonflabila mea , chiar si pe valuri mari
!

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- junior
Am cam citit pe forumuri si am primit numai sfaturi contra acestei barci, in consecinta am renuntat la achizitionarea ei.
In schimb, am vorbit cu omul sa ii iau motorul, un yamaha de 8 cp din 2010, cumparat din reprezentanta, unic proprietar, acte, perfecta stare de functionare, motorul are 100 de ore, tocmai ce are o revizie facuta, nu s-a schimbat nimic la el toutul este original.
Merita 1100 euro?
Din cate am tot cautat cam asta e varianta cea mai buna.
Astept si sfaturile voastre cu privire la acest motor!
In schimb, am vorbit cu omul sa ii iau motorul, un yamaha de 8 cp din 2010, cumparat din reprezentanta, unic proprietar, acte, perfecta stare de functionare, motorul are 100 de ore, tocmai ce are o revizie facuta, nu s-a schimbat nimic la el toutul este original.
Merita 1100 euro?
Din cate am tot cautat cam asta e varianta cea mai buna.
Astept si sfaturile voastre cu privire la acest motor!
-
- junior
Am uitat sa mentionez ca barca o am, este vorba de o barca gonflabila de 3.20 cu chila in V, cu podea de aluminiu, suporta motorizare maxima 15 cp.
Pretul de 1100 este rezonabil?
In alta ordine de ideam am mai gasit o yamaha de 9.9 cu 5 ore de functionare la 1200 euro, singurul inconvenient ca trebuie sa inalt oglinda barci de la 40-52 cu un inaltator.
Nici nu stiu ce sa aleg
Pretul de 1100 este rezonabil?
In alta ordine de ideam am mai gasit o yamaha de 9.9 cu 5 ore de functionare la 1200 euro, singurul inconvenient ca trebuie sa inalt oglinda barci de la 40-52 cu un inaltator.
Nici nu stiu ce sa aleg