Pretul e ok ,dar bateria sa fie ok ...marcel gheorghita scrie:Energy Plus nu au.....pretul corect e 387 lei, iar cea de 75 e aprox. 250 lei....
rog sfaturi acumulator motor electric
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
hi,hi...daca ti-o aduceai p-aia din Australia se ducea naibii o parte din velier!Gerula scrie:Nu "mai OK" ci "singurul OK" de la Zap Cehia (ai dreptate Leba, sunt doi producatori relativ mari de baterii cu fix acelasi nume).

Vali, la banii astia...vezi ca-ti ceri osanda.valistrati scrie: Pretul e ok ,dar bateria sa fie ok ...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Vali, la banii astia...vezi ca-ti ceri osanda.
Avea si 2 ani garantie si reclama cit cuprinde ca e baterie pt. barci si motoare electrice bala -bla -bla,am pus botu eu si inca vreo 4 si acum le avem pe acasa si le folosim cu indulgenta cite o mansa...

Avea si 2 ani garantie si reclama cit cuprinde ca e baterie pt. barci si motoare electrice bala -bla -bla,am pus botu eu si inca vreo 4 si acum le avem pe acasa si le folosim cu indulgenta cite o mansa...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Nu costa mai mult decat Exide, depinde doar cu ce-o expediezileba scrie:
hi,hi...daca ti-o aduceai p-aia din Australia se ducea naibii o parte din velier!![]()

Oricum, mi se pare straniu ca, desi am explicat destul de clar ce trebuie cumparat, lumea tot insista cu intrebari despre Zap Marine

O simpla comparatie a greutatii ar trebui sa fie ultra-lamuritoare: Exide gel G80, de 80A/h are 26,8kg, iar G60 (de 60A/h) are 21,6kg.
Zap marine de 60Ah are 18 de kilograme. La cea de 75 nu am gasit greutatea, dar daca diferenta intre Zap Marine si Exide Gel de 60Ah este de 3,6kg e clar cum sta treaba cu grosimea placilor. E drept ca pretul al Zap Marine e foarte mic, dar...
A nu se intelege ca sustin ca bateriile Zap sunt proaste, pe Jimny am Zap de peste doi ani si n-am avut nici cea mai mica problema.
Cu lacrimi Bastus!
Exide gel de 60Ah = 655 Lei cu tot cu transport de la Zalau la Resita ... acum trebuie sa gasesc si timp sa dau barca la apa ca sa vad cat ma tine bateria. Joi dimineata am facut comanda si vineri la pranz am avut bateria.
tre sa dau o bere pentru telefonul de contact
http://www.fortec.ro/site/?id=1&sid=3
tre sa dau o bere pentru telefonul de contact

http://www.fortec.ro/site/?id=1&sid=3
S'altare și bunăstare !
Am luat de 60 pentru ca am motor mic, minn kota de 30 si nu ma intereseaza sa ma tina 3 manse
nu am de gand sa particip la turneul AVP asa ca pentru o pescuiala din cand in cand e suficient si motorul si bateria.
Rogojestiul e in alt capat de tara, muuult prea departe pentru mine.

Rogojestiul e in alt capat de tara, muuult prea departe pentru mine.
S'altare și bunăstare !
as baga teste dar problema e timpul ... in ultimul timp abia reusesc sa fug dimineata 2-3 ore la un peste si asta odata sau de doua ori pe saptamana, asa ca nu e timp de barca.
Oricum la prima iesire cu barca, motorul si bateria am de gand sa vad cate ore ma tine bateria la o viteza medie (treapta 2 si 3) o sa dau la trena ca sa nu ma plictisesc asteptand sa vad cand se goleste bateria.
Oricum la prima iesire cu barca, motorul si bateria am de gand sa vad cate ore ma tine bateria la o viteza medie (treapta 2 si 3) o sa dau la trena ca sa nu ma plictisesc asteptand sa vad cand se goleste bateria.

S'altare și bunăstare !