rog sfaturi acumulator motor electric

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Aug 2008, 15:32

marcel gheorghita scrie:Energy Plus nu au.....pretul corect e 387 lei, iar cea de 75 e aprox. 250 lei.... :wink:
Pretul e ok ,dar bateria sa fie ok ...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Aug 2008, 15:47

Gerula scrie:Nu "mai OK" ci "singurul OK" de la Zap Cehia (ai dreptate Leba, sunt doi producatori relativ mari de baterii cu fix acelasi nume).
hi,hi...daca ti-o aduceai p-aia din Australia se ducea naibii o parte din velier! :D
valistrati scrie: Pretul e ok ,dar bateria sa fie ok ...
Vali, la banii astia...vezi ca-ti ceri osanda. :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Aug 2008, 19:27

Vali, la banii astia...vezi ca-ti ceri osanda.
De ce frate Leba ca am mai dat eu 270 ron pe o baterie TUDOR care dupa 4 luni de folosinta a ajuns la reprezentanta si mi-au zis ca sa evaporat apa, :twisted: de parca asi fi baut-o eu dar nu aveam cum ca bateria e capsulata :wink: :lol:
Avea si 2 ani garantie si reclama cit cuprinde ca e baterie pt. barci si motoare electrice bala -bla -bla,am pus botu eu si inca vreo 4 si acum le avem pe acasa si le folosim cu indulgenta cite o mansa... :evil:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Aug 2008, 22:06

leba scrie:
hi,hi...daca ti-o aduceai p-aia din Australia se ducea naibii o parte din velier! :D
Nu costa mai mult decat Exide, depinde doar cu ce-o expediezi :lol:. Cu UPS/DHL s-ar putea sa fie cam scump :lol:

Oricum, mi se pare straniu ca, desi am explicat destul de clar ce trebuie cumparat, lumea tot insista cu intrebari despre Zap Marine :roll:

O simpla comparatie a greutatii ar trebui sa fie ultra-lamuritoare: Exide gel G80, de 80A/h are 26,8kg, iar G60 (de 60A/h) are 21,6kg.

Zap marine de 60Ah are 18 de kilograme. La cea de 75 nu am gasit greutatea, dar daca diferenta intre Zap Marine si Exide Gel de 60Ah este de 3,6kg e clar cum sta treaba cu grosimea placilor. E drept ca pretul al Zap Marine e foarte mic, dar...

A nu se intelege ca sustin ca bateriile Zap sunt proaste, pe Jimny am Zap de peste doi ani si n-am avut nici cea mai mica problema.
Cu lacrimi Bastus!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 23 Aug 2008, 07:21

Exide gel de 60Ah = 655 Lei cu tot cu transport de la Zalau la Resita ... acum trebuie sa gasesc si timp sa dau barca la apa ca sa vad cat ma tine bateria. Joi dimineata am facut comanda si vineri la pranz am avut bateria.

tre sa dau o bere pentru telefonul de contact :bere:

http://www.fortec.ro/site/?id=1&sid=3
S'altare și bunăstare !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Aug 2008, 09:11

Daca vii la Rogojesti o sa ai ocazia ;).

De ce ai luat de 60? E si diferenta de greutate si de bani, dar totusi G80 are capacitate cu 33% mai mare.
Cu lacrimi Bastus!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 23 Aug 2008, 13:13

Am luat de 60 pentru ca am motor mic, minn kota de 30 si nu ma intereseaza sa ma tina 3 manse :lol: nu am de gand sa particip la turneul AVP asa ca pentru o pescuiala din cand in cand e suficient si motorul si bateria.

Rogojestiul e in alt capat de tara, muuult prea departe pentru mine.
S'altare și bunăstare !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Aug 2008, 00:52

Baga niste teste cu motorul de 30, sunt curios comparativ cu cobinatia Exide Gel 80Ah - Maxxum 55T cum se comporta. In mod normal ar trebui sa ai autonmie mai mare, daca motorul are maximizer.
Cu lacrimi Bastus!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 25 Aug 2008, 07:12

as baga teste dar problema e timpul ... in ultimul timp abia reusesc sa fug dimineata 2-3 ore la un peste si asta odata sau de doua ori pe saptamana, asa ca nu e timp de barca.
Oricum la prima iesire cu barca, motorul si bateria am de gand sa vad cate ore ma tine bateria la o viteza medie (treapta 2 si 3) o sa dau la trena ca sa nu ma plictisesc asteptand sa vad cand se goleste bateria. :lol:
S'altare și bunăstare !

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 23 Oct 2009, 23:15

Ati mai tras vreo concluzie?
M-ar interesa si pe mine una pt un motor de 48lbs si nu sunt f lamurit ce sa-mi cumpar.
PS: din Iasi numai Leba si-a luat baterie la barca?

Scrie răspuns