in fine... teroristu de tavi ma face sa ma simt... refuzat la iexport... , cica nu ma calific...

ma duc... , ma duc s-am iau diploma...
stati asa... , revin !

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Stai sa ne intelegem..Andrei Sava,se reprezinta si singur..ca-i major..exemplu in timp ce gigi pe andrei sava,
Io vreu un seeker hercules...hai ,ca pe la noi somnii te trag in apa ,nu altabradypus scrie:io cu Jiji suntem cei mai... impartiali !
trimiteti lansetele la noi ca sa... le probam !
Hooopa...o venit vinatoru'da balene..Mai , da pesti aveti ?
direct spalat si apretat...nu programat.SF scrie: deja ai creieru programat
poate strangi si tu alocatia copilului pe 4-5 luni(deci poola tigari si tuica) si dai o fuga la Dunare, ca in Mures poate n-or fi, te cred si io....semlecangheorghe scrie: Io vreu un seeker hercules...hai ,ca pe la noi somnii te trag in apa ,nu alta
Cel mai corect ar fi asa: "X" e meserias, "Y" mi-a facut lanseta praf. Asa s-ar evita multe tepe, zic si io...vulc ovidiu scrie: A oferi garantii pentru o lanseta facuta manual, mi se pare o conditie elementara a bunei credinte si a profesionalismului. Eu am trei lansete custom si n-am garantii pe ele. Cu exceptia uneia care e facuta la marea arta (nu spun de cine, fiindca nu fac reclama), celelalte doua sunt cu probleme. Una e varza, are inelele aliniate incorect, iar alta... am chelit-o complet si o dau la facut din nou! Cheltuiala e a mea, ca doar traiesc in Romania!
Nu e chiar asa si sa-ti spun si de ce, in viziunea mea: X iti face un bat dar tie nu-ti place si ii dai bila neagra la topicul respectiv, dar vin eu pe la tine, pun mana pe bat si cad pe spate cum imi cade pe mana. Deci...gusturile, ca sa zic asa, nu se discuta...ranga scrie:
Cel mai corect ar fi asa: "X" e meserias, "Y" mi-a facut lanseta praf. Asa s-ar evita multe tepe, zic si io...![]()
Daca ne dam dupa cires, nimeni nu castiga nimeni nu pierde, va fi la fel ca inainte.