Rodbuilding mioritic 2

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Radu G H
senior
senior

Rodbuilding mioritic 2

Mesaj de Radu G H » 20 Noi 2013, 19:28

Acum ceva vreme am deschis topicul ”Rodbuilding mioritic” si eram destul de critic la adresa a cel putin unui singur asazis rodbuilder, caruia nici macar nu vreau sa-i mentionez numele ,individ cu preocupari si atitudini indoielnice si aere de superioritate nejustificate. Un murdar urat. http://www.rapitori.ro/forum/rodbuildin ... 20353.html
Astazi revin si simt nevoia de a nu ma rezuma doar la critici vis-s-vis de cei certati cu bunul simt. In acest sens trebuie sa mentionez ca exista si oameni normali in mica noastra industrie halieutica, oameni ce-si fac treaba dupa model serios si mai ales etic si cu GARANTIE REALA . Cu alte cuvinte, fac business de calitate din treba asta si nu o fac pe genunchi. Desi e greu de crezut, exista un Om, roman, care este recunoscut ca fiind dealer adevarat de catre doua companii serioase de peste ocean, companii ce opereaza in domeniul industriei halieutice. Numele lu’ Omu’ asta apare pe paginile astor doua companii. Omu’ asta da garantie reala pentru blankurile comercializate si nu o da dupa capul lui, ci o face cu acordul companiilor pe care le reprezinta. Va spun cinstit, ca am patit-o. Mi s-a rupt un blank in lanseu , in timpul unor probe si Omu’ asta, in cadrul garantiei, mi-a adus un alt blank fara sa platesc nici un leu in plus.

Felicitari Andrei, pentru felul in care faci afaceri ! (tu esti Omu’)

Sami
veteran
veteran

Re: Rodbuilding mioritic 2

Mesaj de Sami » 20 Noi 2013, 20:02

Intr-adevar isi confirma renumele.
Am cautat si eu acum si am vazut ca apare la dealerii Mhx si Phenix.
Nu o sa ii fac reclama ca are destula,dar ce mi-a placut la el a fost faptul ca mi-a inteles nevoile de fiecare data si chiar daca atunci cand mi-am facut prima lanseta la el eram total nestiutor pentru ca abia incepusem sa pescuiesc la rapitor nu m-a grabit si a avut rabdare sa imi explice tot ce era de stiut.
Apoi i-am cerut sfaturi ori de cate ori am avut nevoie si mi-a mai mesterit una alta la lansete sau schimbat rulmentii boca pe la mulinete...jos palaria!
Nota 10 pentru cum isi apropie clientii si cum ii consiliaza in alegerile facute,cat despre cum lucreaza lansetele ...fara cuvinte,s-au vazut operele sale,stie ce inseamna lanseta ,,custom'' in adevaratul sens al cuvantului si nu se ascunde sub denumirea de ,,functional'' ,dar banal :)
Cand imi spunea ca vrea sa faca in ,,customul'' romanesc ceva ce nu a facut nimeni pana acum ,nu prea am inteles ce voia sa spuna,acum realizez sensul cuvintelor sale.
Bravo Andrei si tine-o tot asa! ...cu clientii tai snobi...ca sa citez :twisted:
:respekt: :respekt: :respekt:
Fir intins!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Noi 2013, 20:07

Same here...garantie reala si te ajuta cand ai nevoie. Pacat ca nu se stie dar Andrei apare la americani ca dealer chiar de multisor..nu de anul asta. Tot respectul.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 20 Noi 2013, 20:39

Am uitat sa spun ca e diler si pt. Matagi Japonia , iar din unele surse am inteles ca cei de la North Fork sunt ineresati de o colaborare cu Andrei. Asta inseamna sa-ti faci treaba cu cap.

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 20 Noi 2013, 20:45

Am vrut sa spun "dealer" pt. Matagi

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Noi 2013, 06:39

:lol: super
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Noi 2013, 07:55

Mesajde MuskMd » Joi Noi 21, 2013 6:39 am

:lol:
Am uitat sa spun ca e diler si pt. Matagi Japonia , iar din unele surse am inteles ca cei de la North Fork sunt ineresati de o colaborare cu Andrei. Asta inseamna sa-ti faci treaba cu cap.

Ca sa vezi pe unde o sa-si faca unii cumparaturile.. :lol:Ironia sortii..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Noi 2013, 08:25

De ce razi gigel ? Iti cumperi NFc ? :lol:
sa ne zici si noua cum e :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 21 Noi 2013, 08:25

Radu G H scrie:Am uitat sa spun ca e diler si pt. Matagi Japonia , iar din unele surse am inteles ca cei de la North Fork sunt ineresati de o colaborare cu Andrei. Asta inseamna sa-ti faci treaba cu cap.
Daca o sa aduca si de acolo blankuri o sa fiu unul din clienti sigur...tanjesc la un Nfc custom,sa il fac mai frumos ca Z-Bone :))
Fir intins!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Noi 2013, 10:13

MuskMd scrie:De ce razi gigel ? Iti cumperi NFc ? :lol:
sa ne zici si noua cum e :lol:
Oh ,nu..am suficiente lansete.In plus NFC-ul pe care l-am vazut eu era prea elastic pe virf(pentru gustul meu),pentru a putea anima naluca la distanta-apa adinca si a da teapa pentranta :lol: .Unde mai pui faptul ca trebuie sa traiesc cu povara faptului ca nu fac parte din elita ...exclusivista.. a..' sfertului de gram'.. :D Pentru mine e bine si asa..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns