Reparatie barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danidan
utilizator nou
utilizator nou

Reparatie barca pneumatica

Mesaj de danidan » 04 Oct 2008, 16:08

Va salut! Ma confrunt cu o problema care din pacate am ajuns sa cred ca nu are rezolvare... Am o barca Metzeler Maya confectionata din Hypalon, pe care nu am reusit sa o repar. Am incercat o mare gama de adezivi din comert dar nu au dat rezultate. Pe alte site-uri am vazut ca se foloseste un adeziv CLIFTON, dar nu se gaseste pe la noi, va rog daca v-ati confruntat cu asa ceva sau daca puteti sa-mi dati o sugestie, va raman recunoscator. Va multumesc!

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 04 Oct 2008, 17:39

daca aveti pe cineva in uk aveam un site in care era de vanzare adeziv special pt hypalon...bucati de material etc.acolo se comanda pe net si ti vine acasa.

klanz
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de klanz » 07 Oct 2008, 13:50

Incearca LOCTITE 406 (nu altul), cu conditia sa ai petec tot din acelasi material cu barca.

www.bostik.com.ro
utilizator nou
utilizator nou

Adezivi ambarcatiuni fibra de sticla si barci pneumatice

Mesaj de www.bostik.com.ro » 29 Apr 2011, 08:09

SINDEX COMPANY SRL va poate furniza o gama larga de adezivi specializati marca BOSTIK pentru lipirea de fibra de sticla, sticla, metal, lemn, teak, precum si adezivi pentru lipirea de PVC, neopren, hypalon, cauciuc.
Pentru cine este interesat, va raspundem cu placere.

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 29 Apr 2011, 08:24

din ce-mi aduc aminte pentru lipirea hypalon-ului trebuie indepartat primul strat protector (il slefuiesti bine cu o hartie abraziva foarte fina) si abia dupa aia poti face lipirea.

eu ti-as recomanda sa-l cauti pe Nae Radu de la Kingfisher si sa-l intrebi, ca-i profesor in barci pneumatice.

Scrie răspuns