reparartie sonar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Matei Claudiu
- veteran
reparartie sonar
este cineva aici pe forum care se pricepe la reparat sonare sau cunoaste pe cineva care se ocupa cu lucrul acesta???
este vorba de un sonar humminbird din seria 5!!!
nu se mai aprinde, dar a bagat un electronisn foarte bun (lucreaza la samsung) nasul in el si se pare ca ar fi vorba de un programator.....intra curent in el pana la butonul de on-off.....iar pe placa nu pare a fi nimic ars sau deslipit
dar daca este cineva care se pricepe exact la sonare..as vrea si o alta parere!!
multumesc!!
este vorba de un sonar humminbird din seria 5!!!
nu se mai aprinde, dar a bagat un electronisn foarte bun (lucreaza la samsung) nasul in el si se pare ca ar fi vorba de un programator.....intra curent in el pana la butonul de on-off.....iar pe placa nu pare a fi nimic ars sau deslipit
dar daca este cineva care se pricepe exact la sonare..as vrea si o alta parere!!
multumesc!!
- Matei Claudiu
- veteran
Re: reparartie sonar
pana sa nu se mai aprinda deloc,in ultimele 10 iesiri se aprindea iar cand plecam dupa loc cu motorul dupa vreo 5 min de mers se oprea singur - tot dadeam vina pe suportul de sonar( este un suport de la amiaud)!
in ultimele 3 iesiri plecam iar dupa nici un minut se "rupea" imaginea de la jumate - jumate fugea in sus iar cealalta jumate in jos....
se poate sa fie de la sonda????
este vorba de un humminbird 565 dual-bean!!!!
in ultimele 3 iesiri plecam iar dupa nici un minut se "rupea" imaginea de la jumate - jumate fugea in sus iar cealalta jumate in jos....
se poate sa fie de la sonda????
este vorba de un humminbird 565 dual-bean!!!!
Verifica toate mufele,firele si siguranta din circuitul de alimentare daca are .Am patit-o si eu si era de la un simplu fir legat la un papuc care nu mai facea contact cum trebuie.Si unde mai pui ca firul era intrerupt sub izolatie.Bafta.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
- Matei Claudiu
- veteran
am scos papucii si am legat si pe direct la baterie - nimic....gabitoi scrie:Verifica toate mufele,firele si siguranta din circuitul de alimentare daca are .Am patit-o si eu si era de la un simplu fir legat la un papuc care nu mai facea contact cum trebuie.Si unde mai pui ca firul era intrerupt sub izolatie.Bafta.
am luat toate firele la mana - nimic rupt sau intrerupt....
siguranta din circuit- ???.... sa vedem daca are... dar in sonar intra curent pe placa de baza pana la butonul de on-off- asta e verificata cu mine de fata
- johnnybravo
- Moderator
Vezi ca are Nasolu' unul tare... 

- Matei Claudiu
- veteran
cred ca....a avut 

L-a dat bulangiul ........

- Matei Claudiu
- veteran
da, m-am mai interesat si se pare ca sonarul trebuie resoftat, iar lucrul asta se face doar la humminbird in america, deci vorba unui bun prieten....altu'!!!!