discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
peter76
- veteran

Am o lanseta de spinning ( un Maver ieftin, dar aproape nou ), care a suferit un accident ( faza clasica cu portiera mașinii

) si a rămas fara inelul de plecare.
Mă poate ajuta cineva sa ii schimb inelul ?
Dacă ar fi cineva din Suceava, ar fi super, insa nu-i musai, o trimit prin posta, numai sa fie cineva care sa vrea sa se incurce doar cu un inel ...
-
ULK
- veteran

Daca nu gasesti mai aproape de tine..te ajut cu placere.
-
boistean
- veteran

-
peter76 scrie:Am o lanseta de spinning ( un Maver ieftin, dar aproape nou ), care a suferit un accident ( faza clasica cu portiera mașinii

) si a rămas fara inelul de plecare.
Mă poate ajuta cineva sa ii schimb inelul ?
Dacă ar fi cineva din Suceava, ar fi super, insa nu-i musai, o trimit prin posta, numai sa fie cineva care sa vrea sa se incurce doar cu un inel ...
poti sa-l intrebi pe Daniel Iasinschi de la magazinul de pescuit din Piata Mica. el mai mesterea cate ceva, iar daca nu se baga, in mod sigur stie vreun sucevean meserias.
-
peter76
- veteran

Multumesc tuturor pentru ajutor : problema e ca si rezolvată

-
eddiero
- utilizator constant

Daca faci un mic search pe net vei vedea ca poti sa o faci si singur...e chiar fun si daca ai ceva abilitati tehnice e chiar usor.
Cumperi inelul,rasina si cativa metri de fir textil si cauti filmulete pe YouTube. Nu am poze dar eu am fost foarte multumit de cum a iesit. Iaca si un link:
http://www.youtube.com/watch?v=H2bq04I1dJQ
Spor!!
Fishermen are born honest, but they get over it.
-
ULK
- veteran

Daca nu ai pretentia sa arate ca si originalul se poate face si asa sigur ca da.
Firul textil pentru pescuit nu este recomandat pentru asaceva,avand un invelis de multe orice contine silicon sau alt material care respinge epoxi-ul. Pe moment poate ca pare ok(desi se poate vedea si cu ochiulnliber cum se formeaza acele fisheyes,unde nu se prinde de ata. In timp desprinzandu-se de tot.
Cand nu ai pretentii mari si o lanseta ieftina compromisuri se pot face,fara probleme.
-
eddiero
- utilizator constant

Ai dreptate in ceea ce priveste firul textil....eu l-am folosit doar ca experiment pe o lanseta ieftina,sa vad cum imi iese,si daca firul e mai tocit (cum era al meu) prinde foarte bine epoxi-ul......doar nu vroiai sa cumpar fir de carbon pentru a inlocui un inel de 20 ron..

)).
Am vazut kit-uri de reparatii care costa 200 de lire sterline....da ale sunt pentru cei care se ocupa constant cu asa ceva.
Spor!!
Fishermen are born honest, but they get over it.