relax kopyto vs. relax diamond shad

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

relax kopyto vs. relax diamond shad

Mesaj de johnnybravo » 03 Iul 2012, 14:49

asa cum zice si titlul, diamond fiind relativ mai noi aparute ati reusit sa va faceti o parere comparativ cu deja consacratele kopyto?

bogdan82
veteran
veteran

Re: relax kopyto vs. relax diamond shad

Mesaj de bogdan82 » 03 Iul 2012, 19:28

Eu ti-as recomanda Jankes si Ohio :) primul la mormotel, al doilea la salau(in special pe balta) :)

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 03 Iul 2012, 21:02

Relax kopyto au fost si sunt bune in continuare dar Diamond au venit cu un plus de suplete, coada lucreaza mult mai bine, chiar si in lipsa curentului, iar in cazul meu rezutatele au fost mai bune cu diamond. Astea din urma par si mai aproape de realitate, au forme si miscari mai naturale. Cu modelele mari am avut rezultate bune iarna(decembrie, ianuarie) si vara ,pe caldura mare.Dupa mine cred ca Diamond este castigatior.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Iul 2012, 22:45

Parerea mea e ca daca faci ca guma sa se pupe cu plumbajul in functie de adancimea la care pescui, orice zgarci poate prinde peste. Sigur ca sunt si exceptii de la aceasta regula, dar cel mai important lucru in pescuitul salaului (si nu numai) e caderea. :wink:

Restul e vanzare cu amanuntul! :elkgrin: :lol1: :headbash:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

lucianfiat
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucianfiat » 04 Iul 2012, 08:21

Pe langa plumbaj mai este grosimea si materialul firului care influenteaza caderea. Daca aceste elemente sunt corelate ok, poti prinde, lafel cum zice si Adelin, la tot felul de plastice. Au fost partide in care am prins bine si dupa ce mi-a luat coada la shad, am continuat sa prind, totul este de prezentare.
http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 04 Iul 2012, 08:22

am pescuit mult timp cu kopyto cu rezultate bune si satisfacatoare si de curand am incercat diamond shadul care m-i se pare demential.....
in putinul timp de cand l-am incercat am avut rezultate mult mai bune decat cu kopyto....
in ultima vreme chiar nu mai pescuiesc decat foarte rar cu kopyto, mai bine zis cand nu trage pestele incerc si cateva culori la kopito ....
deci diamond shad :)

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 04 Iul 2012, 12:19

merci, eu am descoperit diamondul recent si chiar intamplator, am scos din apa doua jiguri montate cu asa ceva si apoi am dat un google dupa ele :D

pana acum aveam parerea ca daca nu da in kopyto inseamna ca nu e in zona :D

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 05 Iul 2012, 08:27

Adelin scrie:Parerea mea e ca daca faci ca guma sa se pupe cu plumbajul in functie de adancimea la care pescui, orice zgarci poate prinde peste. Sigur ca sunt si exceptii de la aceasta regula, dar cel mai important lucru in pescuitul salaului (si nu numai) e caderea. :wink:

Restul e vanzare cu amanuntul! :elkgrin: :lol1: :headbash:
Diferenta e ca pe un anumit "zgarci" prinzi 10 bucati, iar pe altul 2....de exemplu.E adevarat ambele pot prinde peste.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 05 Iul 2012, 08:29

bogdan82 scrie:Eu ti-as recomanda Jankes si Ohio :) primul la mormotel, al doilea la salau(in special pe balta) :)
Subscriu.

Scrie răspuns