relax kopyto vs. relax diamond shad
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
relax kopyto vs. relax diamond shad
asa cum zice si titlul, diamond fiind relativ mai noi aparute ati reusit sa va faceti o parere comparativ cu deja consacratele kopyto?
Re: relax kopyto vs. relax diamond shad
Eu ti-as recomanda Jankes si Ohio
primul la mormotel, al doilea la salau(in special pe balta) 

- moneytehnik
- veteran
Relax kopyto au fost si sunt bune in continuare dar Diamond au venit cu un plus de suplete, coada lucreaza mult mai bine, chiar si in lipsa curentului, iar in cazul meu rezutatele au fost mai bune cu diamond. Astea din urma par si mai aproape de realitate, au forme si miscari mai naturale. Cu modelele mari am avut rezultate bune iarna(decembrie, ianuarie) si vara ,pe caldura mare.Dupa mine cred ca Diamond este castigatior.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
Parerea mea e ca daca faci ca guma sa se pupe cu plumbajul in functie de adancimea la care pescui, orice zgarci poate prinde peste. Sigur ca sunt si exceptii de la aceasta regula, dar cel mai important lucru in pescuitul salaului (si nu numai) e caderea.
Restul e vanzare cu amanuntul!

Restul e vanzare cu amanuntul!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- utilizator constant
Pe langa plumbaj mai este grosimea si materialul firului care influenteaza caderea. Daca aceste elemente sunt corelate ok, poti prinde, lafel cum zice si Adelin, la tot felul de plastice. Au fost partide in care am prins bine si dupa ce mi-a luat coada la shad, am continuat sa prind, totul este de prezentare.
http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
- Matei Claudiu
- veteran
am pescuit mult timp cu kopyto cu rezultate bune si satisfacatoare si de curand am incercat diamond shadul care m-i se pare demential.....
in putinul timp de cand l-am incercat am avut rezultate mult mai bune decat cu kopyto....
in ultima vreme chiar nu mai pescuiesc decat foarte rar cu kopyto, mai bine zis cand nu trage pestele incerc si cateva culori la kopito ....
deci diamond shad
in putinul timp de cand l-am incercat am avut rezultate mult mai bune decat cu kopyto....
in ultima vreme chiar nu mai pescuiesc decat foarte rar cu kopyto, mai bine zis cand nu trage pestele incerc si cateva culori la kopito ....
deci diamond shad

- johnnybravo
- Moderator
merci, eu am descoperit diamondul recent si chiar intamplator, am scos din apa doua jiguri montate cu asa ceva si apoi am dat un google dupa ele 
pana acum aveam parerea ca daca nu da in kopyto inseamna ca nu e in zona

pana acum aveam parerea ca daca nu da in kopyto inseamna ca nu e in zona

Diferenta e ca pe un anumit "zgarci" prinzi 10 bucati, iar pe altul 2....de exemplu.E adevarat ambele pot prinde peste.Adelin scrie:Parerea mea e ca daca faci ca guma sa se pupe cu plumbajul in functie de adancimea la care pescui, orice zgarci poate prinde peste. Sigur ca sunt si exceptii de la aceasta regula, dar cel mai important lucru in pescuitul salaului (si nu numai) e caderea.![]()
Restul e vanzare cu amanuntul!![]()
![]()
Subscriu.bogdan82 scrie:Eu ti-as recomanda Jankes si Ohioprimul la mormotel, al doilea la salau(in special pe balta)