Relax kopyto 7,5cm
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Relax kopyto 7,5cm
Buna ziua , am si eu o intrebare, pentru shadurile Relax Kopyto 7,5cm, care este cel mai potrivit jig 2/0 sau 3/0???
Nu am mare experienta, multumesc.
Nu am mare experienta, multumesc.
- johnnybravo
- Moderator
Re: Relax kopyto 7,5cm
eu folosesc 4/0 pe marimea asta, pe cele de 6.2cm se potriveste mai bine 3/0 dar si pe astea mai pun 4/0, totul e in functie de pestii vizati.
Pesti vizati, salau, stiuca.
Multumesc pentru raspuns
Multumesc pentru raspuns
personal, folosesc jig-uri cat mai mici care nu afecteaza miscarea nalucii. Ma gandesc ca e mai bine sa ai atacuri si sa le ratezi decat sa nu ai deloc.
In cazul tau as folosi 2/0, cel mult 3/0.
In cazul tau as folosi 2/0, cel mult 3/0.
Zander_Master
Salut,la naluci de 7-8cm folosesc doar 2/0
la kopyto chiar se preteaza bine 2/0
la naluci de 10cm folosesc 3/0 si la foarte putine modele 4/0
ideea este ca jigul sa iasa undeva la jumatatea nalucii,de regula nu prea ratez,daca o "miroase" e ars si nici pestele nu trebuie sa simta jigul ca il "scuipa" imediat.
la kopyto chiar se preteaza bine 2/0
la naluci de 10cm folosesc 3/0 si la foarte putine modele 4/0
ideea este ca jigul sa iasa undeva la jumatatea nalucii,de regula nu prea ratez,daca o "miroase" e ars si nici pestele nu trebuie sa simta jigul ca il "scuipa" imediat.
- stefanflorin
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
Am prins pe 4/0 strapi de doua ori cat guma de nenumarate ori 
Fie el long shaft, daca acea curbura a carligului nu este cam la jumatatea gumei, iti cam trebuie o tripla sa atasezi de coada ca sa ai sanse sa nu te enervezi de la atatea rateuri.

Fie el long shaft, daca acea curbura a carligului nu este cam la jumatatea gumei, iti cam trebuie o tripla sa atasezi de coada ca sa ai sanse sa nu te enervezi de la atatea rateuri.
Multumesc frumos pt raspunsuri
- crapmaniacul
- veteran
Domnu Florin, 4/0 hai ca si exceptie se mai accepta dar chiar la 5/0 nu ma gandeam ... Un bun amic pune cateodata un 6/0 cinstit cand se simte miscare chinezeasca in suprafa apei, atunci cand ies cașaloții la plajă si atunci sa vezi la el drill si adrenalina ...