Reglaj vobler!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- micutsebastian
- utilizator constant
Reglaj vobler!
unde pot sa vad cum se regleaza voblerul din ochete? sau macar teoretic daca imi spune cineva ce si cum trebuie facut? Va multumesc anticipat.
- faurstelianlucian
- utilizator constant
Pana acum,la Rapala nu a fost nevoie niciodata sa le reglez,in schimb la Cozma,mai ales la cele mai mici,mai rar gasesti vobler pe care sa nu trebuiasca sa il reglezi.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
Probabil ai vrut sa spui nu ca invarti ochetul ,ca oricat l-ai invartii voblerul va merge la fel,ci cu un cleste sa-l indoi in directia opusa celei fata de care merge voblerul,fata de linia dreapta pe care ar trebui sa urmeze.faurstelianlucian scrie:Trebuie sa ai un clest si sa invarti ochetul contra miscarii de bataie a voblerului, foarte usor pana cand obtii miscarea dorita a acestuia.
Te rog intreaba-l pe "profesor" ce crede el referitor la aceasta problema,ca sa clarificam lucrurile si sa stiu si eu cum se procedeaza cel mai bine.
Jean Scurtu
eu zic ca acel ochet trebuie indoi,sa-l "apleci" spre directia in care vrei sa evolueze acel vobler,nicidecum sa-l rasucesti.de exemplu daca bate spre stanga,il mai indoi spre dreapta si va merge mai drept.nu am mai facut de mult operatia asta,dar parca asa tin minte ca se face... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
voblere
Nu cumva in postarea mea anteriora am sustinut acelas lucru???Michael scrie:eu zic ca acel ochet trebuie indoi,sa-l "apleci" spre directia in care vrei sa evolueze acel vobler,nicidecum sa-l rasucesti.de exemplu daca bate spre stanga,il mai indoi spre dreapta si va merge mai drept.nu am mai facut de mult operatia asta,dar parca asa tin minte ca se face...
Jean Scurtu