recomandari lanseta salau sau stiuca;combo salau/stiuca!??
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- lucian_flo
- senior
Scuze pentru intarziere...gpdorin scrie:Daca tot s-a intrebat, intreb si eu: pentru salau!Tristian scrie:Cat de bine sa mearga la salau si cat de bine la stiuca? Bineinteles ca intrebarea cheie e: cu ce naluci vrei sa dai?
...era sa uit... si in cati coco?)
Pe Mures, numai la vobler, gramaje intre 4-12 gr., imi recomanzi o lanseta?
Coco? hmmmm.....da-i incolo...si asa cheltuim tot ce avem!
Eu presupun ca m-as orienta spre un Premier med-lite de 7'6'' sau un Wild River med-lite 7'6'' pt vobler 4-12 pe rau...
Scuze pentru intarziere...
Eu presupun ca m-as orienta spre un Premier med-lite de 7'6'' sau un Wild River med-lite 7'6'' pt vobler 4-12 pe rau...[/quote]
Mersi fain, dar nu accept nici o scuza, ca vorba aia, decat mai tarziu mai bine niciodata.
Mda. Nu stiu cum naiba mi-a scapat wild river-ul din calcule.
Chiar pare ok, singura chestie ce ma opreste e actiunea aia FAST. Pentru evolutia voblerelor e ...sa zic asa, sanatoasa?
Ce drac au st.croix-urile astea asa putine bete moderate?
Eu presupun ca m-as orienta spre un Premier med-lite de 7'6'' sau un Wild River med-lite 7'6'' pt vobler 4-12 pe rau...[/quote]
Mersi fain, dar nu accept nici o scuza, ca vorba aia, decat mai tarziu mai bine niciodata.

Mda. Nu stiu cum naiba mi-a scapat wild river-ul din calcule.
Chiar pare ok, singura chestie ce ma opreste e actiunea aia FAST. Pentru evolutia voblerelor e ...sa zic asa, sanatoasa?
Ce drac au st.croix-urile astea asa putine bete moderate?
Nu-i neaparat rau... Sa nu te gandesti ca fast este neaparat foarte rigid si nervos, mai ales daca e vorba de Premier sau Wild river. Nu sunt ca un Avid fast sau ca un Legend fast. Blancurile sunt din constructie ceva mai moi, eu ma gandesc ca astea doua sunt numa bune de vobler. Si eu inafara de pescuitul la lingura prefer lansetele fast indiferent de ce naluca e vorba.
Ba tocmai la asta ma gandeam, am un avid fast si ma ingrozeste cand il folosesc la voblerit. Mai ales ca e MH.Tristian scrie:Nu-i neaparat rau... Sa nu te gandesti ca fast este neaparat foarte rigid si nervos, mai ales daca e vorba de Premier sau Wild river. Nu sunt ca un Avid fast sau ca un Legend fast. Blancurile sunt din constructie ceva mai moi, eu ma gandesc ca astea doua sunt numa bune de vobler. Si eu inafara de pescuitul la lingura prefer lansetele fast indiferent de ce naluca e vorba.
Multumesc inca o data, si mai ramane sa vad cand ajung la tm sa ating putin premierul sau wildul.
Pana atunci, doara reusesc cu avidul sa prind ceva la jig.
Numai bine!
-
- utilizator constant
Re: recomandari lanseta salau sau stiuca;combo salau/stiuca!
StefanDinu scrie:Voblere/ linguri sau naluci suple?Cracus scrie:sunt incepator in cadrul acestei categorii e pesti si as dori sa-mi achizitionez o lanseta si o mulineta pt salau sau un combo care s mearga si la stiuca!!!
ma itereseaza pt spinning!!!
pescuiesc mai mult pe lacuri si baraje adanci!!!
va multumesc anticipat!!!
voblere si linguri