Recomandari halau pentru pestisori momeala
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandari halau pentru pestisori momeala
Eu zic sa lasi dreku pestisori momeala si incerci si tu un vobler poate,poate....te prinde flama si ai scapat de grija halaului.
La noi in ardeal in mediu rural halau i zice la vesela de unde manaca porcii.
La noi in ardeal in mediu rural halau i zice la vesela de unde manaca porcii.
Ma prins flama asa de tare incat am zeci de voblere. Sunt adept al spiningului asa mai entry level si nu am renuntat de tot la stationar. Astept ceva sugestii constructive in legatura cu halaul ( la noi este adapatoarea pentru vite, cate bordee atatea obicee)!
am vazut halau in dragonul rosu cu 20 lei , cred ca avea cam 1,4 m latura. Ochi mic de albitura. La banii astia, daca te tine la 10 folosiri tot merita.
Eu vaut prostovol pentru momeala, deocamdata nu am gasit pe nicaieri.
Daca gasesti anunta-ma!
- crystianoo
- veteran
Prostovol?sosoktm scrie:am vazut halau in dragonul rosu cu 20 lei , cred ca avea cam 1,4 m latura. Ochi mic de albitura. La banii astia, daca te tine la 10 folosiri tot merita.

eu zic sa incerci cu o setca cu ochiuri mici,in limbaj braconaresc "Thailandeza"

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
facem performanta, deci macar 70 Ah, un tranzistor Gloria cu mici modificari si ....gata prajealacrystianoo scrie:Prostovol?sosoktm scrie:am vazut halau in dragonul rosu cu 20 lei , cred ca avea cam 1,4 m latura. Ochi mic de albitura. La banii astia, daca te tine la 10 folosiri tot merita.
Eu vaut prostovol pentru momeala, deocamdata nu am gasit pe nicaieri.![]()
![]()
eu zic sa incerci cu o setca cu ochiuri mici,in limbaj braconaresc "Thailandeza"

p.s. thailandezele cu ochi mici sunt bune la alte trebi

incearca sa eviti culoarea verde... nu se baga in ea ... cred ca o confunda cu matasea broastei, nu stiu care e treaba.. dar daca dai dupa baboi incearca sa pui clasica perdea alba ....cezaroi scrie:Nu ma pot hotara din multimea de produse, adica de plase tip halau. Nu am folosit niciodata si mi-ar prinde bine niste sfaturi din partea celor care folosesc asa ceva. Ar trebui totusi sa aibe dimensiunile legale. Multumesc anticipat!
Vede-ti tot la clasica perdea ajungeti 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
parasuta sau televizor cu ochi de 1 cm
- crapmaniacul
- veteran
Prostovol ptr momeala am vazut in targul duminical de vechituri din militari acum vreo luna si ceva. Exact de momeala de tigaie era conceput, lunguiet la vreo 2 - 2,5 m raza sa fii avut. Cu cateva aruncari dibace pe locurile tiitoare de guvizi aveai momeala ptr tot congelatorul ala cu trei sertaresosoktm scrie:am vazut halau in dragonul rosu cu 20 lei , cred ca avea cam 1,4 m latura. Ochi mic de albitura. La banii astia, daca te tine la 10 folosiri tot merita.

Nu era ieftina scula ca se vedea pe ea ca e lucrare buna, cam 4 sau 5 bulioane parca cerea omul pe el.