Recomandare vaselina angrenaje mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare vaselina angrenaje mulineta
Doresc o vaselina pt mulinete .... angrenajele sunt din zamac respectiv alama , din capul locului mentionez ca pescuiesc des . La 3 luni daca deschid mulinetele vaselina are culoarea schimbata , ca urmare trebuie degresat si uns din nou...ultima marca de vaselina pe care am avut o a fost ardent , buna dar... gramaj mic . Mulinetele mele sunt de la 3000 in sus...asa ca doresc o vaselina cu gramaj mai mare , la un pret decent si sa o pot procura din tara.
Rog pe cei care au chef si nervi sa scrie daca .....au pareri si recomandari.
Multumesc.
Alin.
Rog pe cei care au chef si nervi sa scrie daca .....au pareri si recomandari.
Multumesc.
Alin.
-
- veteran
Re: Recomandare vaselina angrenaje mulineta
Trebuie sa primim in curand Vaselina Shimano Permalub.
- crapmaniacul
- veteran
Aici gasesti câteva variante bune de vaseline:
http://tor-online.ro/produse/224-materi ... 42233.html
Înainte de ungere trebuie îndepărtate resturile de vaselina veche cu alchool izopropilic spray (gasesti tot acolo).
http://tor-online.ro/produse/224-materi ... 42233.html
Înainte de ungere trebuie îndepărtate resturile de vaselina veche cu alchool izopropilic spray (gasesti tot acolo).
Quantum hot sauce merge bine. Si vaselina si uleiul.
gramajul tubului e micut dar mie mi-a ajuns la 4 mulinete si am consumat 30% din tub.
gramajul tubului e micut dar mie mi-a ajuns la 4 mulinete si am consumat 30% din tub.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Toata lumea o recomanda.... cred ca este buna , dar cum spuneam mai sus utilizez multa vaselina . Daca aveam alama pe alama la angrenaje cred ca tinea mai mult ,dar....alama vs zamac la cat pescuiesc eu nu tine. Ardent are gramajul la fel ca hot sauce... o fi buna dar e putina.... spun asta in cazul meu , detin mulinete ieftine ...nu poate sa coste un tub de vaselina 30% din pretul unei mulinete... Multumesc pentru recomandare dar iasa din discutie hot sauce.Spring scrie:Quantum hot sauce merge bine. Si vaselina si uleiul.
Cand am spus ca utilizez multa, nu m am referit ca pun fara masura , pun in fiecare sant dintre dinti si rad cu degetul surplusul .... surplusul de pe deget il utilizez pe alte parti cu frecare. Nu se pierde nimic... nu fac risipa .
Cal's reel grease, e la borcan dar daca ai mulinete de 150 de lei poti sa le ungi cu untura de porc, o sa aiba acelas efect ca nu face zmacul mai rezistent.
asta e o gluma, te rog sa nu intelegi altceva.
apropo pe la buzias pe unde mergi la pescuit? pe la timis? ce mai misca pe acolo?

apropo pe la buzias pe unde mergi la pescuit? pe la timis? ce mai misca pe acolo?
Deja nu mai am amprente de cite ori am tastat sa mearga lumea in magazinele mai dezvoltate de rulmenti . Vorbesti cu vinzatorul, deschizi capacul, admiri culoarea, mirosi, pui pe degete si freci...Imposibil sa nu gasesti unsoare convenabila..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Țin la glumă stai liniștit ... mulinetele nu sunt de 150 lei , așa intr 300 -500 lei . Din cate am vazut pe forum un tub de hot sauce se vinde cu 100 lei . Sunt din Alba și pescuiesc pe mureș ..Spring scrie:Cal's reel grease, e la borcan dar daca ai mulinete de 150 de lei poti sa le ungi cu untura de porc, o sa aiba acelas efect ca nu face zmacul mai rezistent.
Nu imi place , doar pe curgator ....
gasesti online si la noi, e 50 de lei vaselina si 55 uleiul.
la 400-500 sunt mulinete bune.
eu mi-am luat stradic model mai vechi, nou, la banii astia.
la 400-500 sunt mulinete bune.
eu mi-am luat stradic model mai vechi, nou, la banii astia.