Încet încet, dar sigur , spiningul m? prinde ?i câ?tig? teren în detrimentul stationarului. ( financiar )
În weekend am f?cut prima partid? cu lanseta cump?rat? de la colegul " striper". 4 salai plus 2 ratati. Foarte senzitiva. Acum a? vrea ?i un sonar pe care îl voi folosi doar la salau pe Dun?re. Am tot citit pe forum, am tot studiat pe youtube, dar nu am ajuns la nicio concluzie. Mi.am dat seama doar c? cel mai bun sonar/ sonda este Garmin Panoptix Livescop. Nu sunt dispus s? investesc atât de mult intr.un sonar ?i nici spa?iu nu am pentru el. Dau din pneumatica de 2.8 sau 3.1....uneori mai sunt cu cineva în barc?...e destul de nasol.
A?a c? v? întreb: care este cel mai bun sonar dintre cele ieftine care s?.l pot folosi la salau pe Dun?re pe pneumatica? Nu vreau super tehnologie, nu vreau func?ii sofisticate pe care s? nu ?tiu s? le folosesc sau s? nu am nevoie de ele. Pur ?i simplu cel mai ieftin sonar care s? m? ajute la salau.
Acum eu îmi dau seama c? un sonar care exceleaz? la func?ii INUTILE, exceleaz? de fapt ?i la cele UTILE ; presupun c? unul care este de ultim? genera?ie este mai performant la toate capitolele decât unul vechi.
Grea alegere...
Voi , veteranii de pe forum, a? fi recunoscator s?.mi spune?i la ce a-?i f?cut " UAU!" în spiningul la salau pe Dun?re acum vreo 4.5 ani , în materie de sonare.
Mul?am frumos!