Recomandare rucsac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare rucsac
Va rog o recomandare, bazata pe experienta, pentru rucsac, capacitate 30 - 40 litri !
Detalii folosire:
- mers si pescuit cu el in spate,
- incarcatura - cam 5 kg
- ma intereseaza sa aiba bretelele rezistente. Am avut rucsaci de obor care au cedat dupa 3-4 ture.
- sa fie cat de cat comod la purtare
- fara fund tare ( la spate se simte al naibi de nasol la astfel de rucsaci)
- buget - max: 300 Ron
- sa poata fi achizitionat din tara.
Multumesc anticipat !
Detalii folosire:
- incarcatura - cam 5 kg
- ma intereseaza sa aiba bretelele rezistente. Am avut rucsaci de obor care au cedat dupa 3-4 ture.
Multumesc anticipat !
Re: Recomandare rucsac
incearca la kaki.ro
Multumesc !adrian99 scrie:incearca la kaki.ro
Recomanzi vre-un model ?
Am trecut in revista site-urile de army, dar vreau si o parere de utilizatori !
de vreo 6 ani de zile eu il folosesc pe asta:
http://www.compari.ro/rucsac-c3925/sale ... rce=google
dar fix modelul asta (alta culoare
) ... ala nou e mult mai fragil. si da, tine mult si bine, de multe ori incarcatura sare de 10kg si cu exceptia faptului ca s-au intins ceva ate in zona bretelelor totul e in stare foarte buna.
http://www.compari.ro/rucsac-c3925/sale ... rce=google
dar fix modelul asta (alta culoare

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
fa rost de unul de armata. Il iei la jumate din bugetul tau si te tine dublu
Dar de ce te chinui cu rucsacul dupa tine?
Asa umblam si eu....dar foloseam 10 % din el.
Pe urma am luat o geanta mica de umar si un rucsacel cu o bretea. Iau la mine doar ce imi foloseste, restul in rucsacul mare in masina. E mult mai comod si mai placut.
Pe urma am luat o geanta mica de umar si un rucsacel cu o bretea. Iau la mine doar ce imi foloseste, restul in rucsacul mare in masina. E mult mai comod si mai placut.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Rucsacul mare este pentru balta, atunci cand las masina la 10 metri si car restul in spate.Spring scrie:Dar de ce te chinui cu rucsacul dupa tine?
Tin sa precizez ca nu sunt pescar de rapitor la spinning sau musca ci de stationar: clean, scobar, mreana, si nu-mi place sa stau mult intr-un singur loc.
Pe rau ma deplasez cam 500 - 1000 metri cu rucascul in spate, mai prin apa mai pe mal, mai prin grohotisuri , mai prin porumb.
In rucasc am: o sticla cu apa de 1/2 litri, cutia cu accesorii (2 kg), o punga cu nada 1-2 kg, ceva de mancare, ..e.t.c se aduna cam 4 - 6 kg, chiar si mai mult. Toate astea le car in spate.
Din experienta mea cand pescuiesc din apa sau traversez raul cu un rucsac cu 2 bretele este mai sigur de dus in spate decat unul cu o singura bretea.
Pentru zile mai usoare am si o gentuta Rapala de umar, foarte buna.
Iar in rucsac daca nu este de calitate pai tot punandu-l in spate tot dandu-l jos, ince sa se rupa bretelele.
Pai atunci ar merge orice rucsac de munte. Cauta de 25-30 l. Ce ti-a aratat colegul Anem, adica Salewa sunt printre cele mai bune.
Sau o ranita de armata de doc daca esti mai old school.
http://www.kaki.ro/produse/rucsac-militar-doc-kaki.php
Sau o ranita de armata de doc daca esti mai old school.
http://www.kaki.ro/produse/rucsac-militar-doc-kaki.php
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
-
- veteran
rcorbu scrie:Va rog o recomandare, bazata pe experienta, pentru rucsac, capacitate 30 - 40 litri !
Detalii folosire:
- incarcatura - cam 5 kg
Multumesc anticipat !
Eu iti recomand ceva foarte practic:
http://www.totalfishing.ro/rucsac-wychw ... 67157.html
Materiale rezistente, accesul in compartimentul centrale prin doua puncte, finisje de calitate
Greu de grezut , insa rucsacurile bune is greu de gasit , oriunde ! Nu-s de acord cu modelele noi , inalte si subtiri , cand te apleci sa treci pe sub crengi tre sa te apleci mai mult , pe toti draci , imbatranesc nu intineresc ! Explicatia ii cica asa te furisezi printre crengi si tufisuri , da pe sub crengi ce mama dracului faci ? ! In fine !
Ma dispera ca nici pt. bani nu ai marfa , in sensu ca daca in mod normal mergi cu peste 25 de kile nu prea rezista nimeni , nu zic ca nu exista , insa ajungi la cereri speciale !
Aveam un McKinley de 35 sau 40 de litri ,80 de euro , l-am folosit vreo 10 ani , deci ii cel mai bun cumparat , insa cand il ridici pe umar il ridici cu o singura coarda , si pe asta l-am ridicat cu greutati peste 20 de kile in general , o cedat partea dreapta , incet incet. Insa , chiar imi vine greu sa-l arunc , inca tine , dracia asta o vazut rauri si oceane , l-am frecat peste tot , ii decolorat de soare si rezista cu jumate din fibrele care-l conecteaza , insa tine ! Incredibil !
In tara aveam o chestie facuta de un unchi de-l meu , foaie de cort din aia veche si centuri de siguranta de Dacia , inca o foloseste , de vreo 30 de ani !
Ma dispera ca nici pt. bani nu ai marfa , in sensu ca daca in mod normal mergi cu peste 25 de kile nu prea rezista nimeni , nu zic ca nu exista , insa ajungi la cereri speciale !
Aveam un McKinley de 35 sau 40 de litri ,80 de euro , l-am folosit vreo 10 ani , deci ii cel mai bun cumparat , insa cand il ridici pe umar il ridici cu o singura coarda , si pe asta l-am ridicat cu greutati peste 20 de kile in general , o cedat partea dreapta , incet incet. Insa , chiar imi vine greu sa-l arunc , inca tine , dracia asta o vazut rauri si oceane , l-am frecat peste tot , ii decolorat de soare si rezista cu jumate din fibrele care-l conecteaza , insa tine ! Incredibil !
In tara aveam o chestie facuta de un unchi de-l meu , foaie de cort din aia veche si centuri de siguranta de Dacia , inca o foloseste , de vreo 30 de ani !