Recomandare mulineta spinning , buget max 100 lei
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare mulineta spinning , buget max 100 lei
Referitor la scartait: de multe ori se intampla ca mulineta nu e gresata corespunzator in fabrica. Nu vreau sa instig la "cati metri patrati pot fi acoperite cu piese de mulineta"
, dar e posibil ca dupa un tratament all inclusive, cu vaselina si ulei sa mearga mult mai bine.

nu ma pricep la asa ceva....as incerca sa o schimb , mai bine.
Daca vor sa m-io schimbe ce ma sfatuiti , sa aleg in locul ei o Shimano Catana de 2500 cu frana pe spate?Parca mis e pare mai
bine lucrata Shimano.
Le-am dat e-mail la magazin daca doresc sa mi-o schimbe cu Shimano Catana dar nu le-am spus de problema cu scartaitul.
Daca vor sa m-io schimbe ce ma sfatuiti , sa aleg in locul ei o Shimano Catana de 2500 cu frana pe spate?Parca mis e pare mai
bine lucrata Shimano.
Le-am dat e-mail la magazin daca doresc sa mi-o schimbe cu Shimano Catana dar nu le-am spus de problema cu scartaitul.
Eu ti-am zis sa alegi Okuma in banii aiaaysmen scrie:nu ma pricep la asa ceva....as incerca sa o schimb , mai bine.
bine lucrata Shimano.

- George1985
- veteran
Mai mult alergi decat pescuiesti!
La Daiwa sau Shimano trebuie sa urci mult mai sus in gama pentru o mulineta cum trebuie!
Incearca sa mergi intr-un magazin sa faci o comparatie intre mulinete, nu doar sa vezi poze sau comentarii, si daca nu te pricepi i-ati un amic care se pricepe cu tine
La Daiwa sau Shimano trebuie sa urci mult mai sus in gama pentru o mulineta cum trebuie!
Incearca sa mergi intr-un magazin sa faci o comparatie intre mulinete, nu doar sa vezi poze sau comentarii, si daca nu te pricepi i-ati un amic care se pricepe cu tine