Recomandare mulineta somn pentru BeastMaster 260 JT.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare mulineta somn pentru BeastMaster 260 JT.
Am achizitionat o lanseta Shimano BeastMaster 260 JT lungime 260cm, putere aruncare: 100-200g. Va rog sa-mi recomandati o mulineta si fir textil (marca/culoare/dimensiuni) pentru aceasta lanseta. Mentionez ca vreau sa folosesc lanseta la pescuitul la somn pe Somes, adversarii mei fiind mustaciosi de 10-30kg(poate si mai mari). Multumesc!
Re: Recomandare mulineta somn pentru BeastMaster 260 JT.
Ca si fir, ti-as recomanda GigaFish. Firul asta costa 011 eur/m + transport din Germania. Exista si un magazin cu specific pescuit la somn online german (si in limba romana)care are firul asta. Mulineta, un Penn de 5-6000.
Bucuresti
Multumesc pentru raspuns! 

- johnnybravo
- Moderator
spinning sau stationar?krd69 scrie:Am achizitionat o lanseta Shimano BeastMaster 260 JT lungime 260cm, putere aruncare: 100-200g. Va rog sa-mi recomandati o mulineta si fir textil (marca/culoare/dimensiuni) pentru aceasta lanseta. Mentionez ca vreau sa folosesc lanseta la pescuitul la somn pe Somes, adversarii mei fiind mustaciosi de 10-30kg(poate si mai mari). Multumesc!
care ti-e bugetul?
Da, spinning! Am uitat sa specific... Scuze. Buget 400-600RON.
cauta asta e super tare; banax si 2000dxkrd69 scrie:Da, spinning! Am uitat sa specific... Scuze. Buget 400-600RON.