Recomandare mulineta pentru Cormoran ULX 2.10 1-9gr.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare mulineta pentru Cormoran ULX 2.10 1-9gr.
Va salut!
Rog cateva recomandari mai ales de la cei ce folosesc acest "batz", dar nu numai...
Mi-am creat o "lista" cu mulinete care cred ca s-ar potrivi dar momentan nu le postez pentru a nu influenta eventualele recomandari venite de la voi. Multumiri anticipate.
Rog cateva recomandari mai ales de la cei ce folosesc acest "batz", dar nu numai...
Mi-am creat o "lista" cu mulinete care cred ca s-ar potrivi dar momentan nu le postez pentru a nu influenta eventualele recomandari venite de la voi. Multumiri anticipate.

merci Musti
...Da am "tras cu ochiul" mai demult la galeria ta si am vazut "podiumul", de-acolo am tras concluzia ca SS Tournament-ul 700 sa "pupa" cu ultra si cu light...ma arde destul de tare sa m-a infig in ea, din pacate stiu ca pe plaiurile mioritice nu prea o gasesti "nou-noutza"...sper sa nu m-a insel
Oricum ramane o optiune, este clar spre varful listei, insa mai astept si alte sugestii...
Musti! Da batzul!? Cum iti pare batzul?... Mie mi-a fost asa de drag de el ca l-am cumparat...

-
- veteran
ULX-ul se preteaza si cu o Daiwa Luvias 1003 asa cum o foloseste si Berti.
Combo -ul rezultat este usor si sigur nu are sa te doara mina dupa o zi intreaga de pescuit.
Poti sa o "armezi" si cu alte mulinete din clasa 1000 -1500 dar totul e ca mulineta sa nu depaseasca 200 gr.
In merja asta de greutate nu multe mulinete se incadreaza.
Nicidecum cele ieftine.
Parerea mea.
Combo -ul rezultat este usor si sigur nu are sa te doara mina dupa o zi intreaga de pescuit.
Poti sa o "armezi" si cu alte mulinete din clasa 1000 -1500 dar totul e ca mulineta sa nu depaseasca 200 gr.
Nicidecum cele ieftine.
Parerea mea.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
shimano symetre 750 , 195 grvalistrati scrie: Poti sa o "armezi" si cu alte mulinete din clasa 1000 -1500 dar totul e ca mulineta sa nu depaseasca 200 gr.
Nicidecum cele ieftine.
Parerea mea.
parerea mea

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Din pacate, cel putin momentan, Luvias-ul 1003 depaseste bugetul care este undeva pe la jumatate (max.500ron), insa mi-a atras atentia cu siguranta...
Cu greutatea sunt total de acord cu voi (sub 200g) asta si urmaream sa caut, insa n-am apucat sa postez si detaliul acesta...
Sigur si Symetre este in calcul fiind o varianta, gandindu-ma chiar la modelul mai nou dar si mai mic, Symetre 500 fj (170 gr/ 4.7:1, 360 ron)...
Este adevarat ca nu am vazuto-o pe "viu", imi este greu sa fac aprecieri, e posibil sa fie totusi prea mica...(ceva sugestii in sensul asta?)
Cu greutatea sunt total de acord cu voi (sub 200g) asta si urmaream sa caut, insa n-am apucat sa postez si detaliul acesta...
Sigur si Symetre este in calcul fiind o varianta, gandindu-ma chiar la modelul mai nou dar si mai mic, Symetre 500 fj (170 gr/ 4.7:1, 360 ron)...
Este adevarat ca nu am vazuto-o pe "viu", imi este greu sa fac aprecieri, e posibil sa fie totusi prea mica...(ceva sugestii in sensul asta?)
-
- veteran
Colegu daca la 750 are 195 gr. la 1000 are 250?Tavi scrie:shimano symetre 750 , 195 grvalistrati scrie: Poti sa o "armezi" si cu alte mulinete din clasa 1000 -1500 dar totul e ca mulineta sa nu depaseasca 200 gr.
Nicidecum cele ieftine.
Parerea mea.
parerea mea

Nu te mai intreb cit kg .are la 1500.

-
- veteran
Dupa umila mea parere mulinetele de 500 au tamburul f.mic si ingust si daca dai cu mono dupa "depanare" apar spirele ca de pe furtunul de aspirator..
Daca dai cu sfoara risti sa intre spirele una in alta si sa te apuci de facut mileuri in loc sa pescuiesti.
Cu 500 lei poti gasi cite ceva pe piata dar nu de top.
Iar la clasa 1000 si sub 200gr. nu gasesti sigur.
Poti verifica.

Daca dai cu sfoara risti sa intre spirele una in alta si sa te apuci de facut mileuri in loc sa pescuiesti.

Cu 500 lei poti gasi cite ceva pe piata dar nu de top.
Iar la clasa 1000 si sub 200gr. nu gasesti sigur.
Poti verifica.