Am rezolvat.Am gasit un shimano elf 1000 la cineva aduse de afara(mai are un Nasci 1000(ambele made in Malaysia)vleydyx scrie:Stie cineva daca gasesc in tara symetre 1000 fj? eventual cine mi-ar putea aduce?
Recomandare mulineta L / UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re:
Da se potriveste perfect, am eu, plus ca pe modelul FJ e noua generatie de tamburi de la shimano AR-C spooldraqdevil scrie:Se potriveste tamburul de symetre 1000 FJ pe corpul de symetre 750 FI?radu_b scrie:shimano symetre 750fi cu tambur de 1000fj
Am sa incerc sa iti trimit o poza pe privat
In principiu merge orice tambur de shimano 1000 stradic fd, twinpower, tehnium fc, exage fc, nexave fc, catana fb
Ultimele fiind mai ieftine
Re:
In Ro nu gasesti, am cautato si eu de m-am uratvleydyx scrie:Stie cineva daca gasesc in tara symetre 1000 fj? eventual cine mi-ar putea aduce?
In europa
O poti gasi la
http://www.peche-leurre-evolution.com/f ... ,3422.html
Re: Recomandare mulineta L / UL
Am o mulineta olympus xfd 2000 si nu gasesc nicaieri greutatea ei.
Stie cineva daca shimano symetre 750 e mai mica/usoara decat asta ?As vrea sa o pun pe cea mai usoara dintre ele pe o bolo si cealalta sa o folosesc la spinning.Are cineva vreo informatie?
Stie cineva daca shimano symetre 750 e mai mica/usoara decat asta ?As vrea sa o pun pe cea mai usoara dintre ele pe o bolo si cealalta sa o folosesc la spinning.Are cineva vreo informatie?