Recomandare manusi neopren

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 19 Oct 2011, 13:11

am si io o pereche care someaza.... nu sunt ok la spin, parca ingheata mainile mai repede cu cele de neopren decat fara :lol:

mai bune sunt unele de fleece.

Nu am incercat cele de neopren captusite cu fleece pe interior.... alea posibil sa fie mai ok.
Imagine

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 19 Oct 2011, 13:11

kingofbeasts scrie:nu-ti voi recomanda o marca (pentru ca abia acum mi-am comandat si eu) dar pot sa-ti spun ce am cautat eu la manusi (in materie de caracteristici). astfel am cautat sa aiba deschidere la buricul degetului aratator ; sa aiba strat aderent in palma (cauciuc natural sau ceva asemanator) ; sa nu fie mai groase de 3mm (ma refer la grosimea materialului de neopren) pentru ca devin incomode la spinning avand in vedere faptul ca un neopren gros , prin elasticitatea sa, tinde sa-ti desfaca pumnul (inclusiv priza pe bat) ;sa aiba posibilitatea de inchidere pe incheietura maini; sa aiba un croi ergonomic . :wink:
Exact asta vreau si eu,nu vreau sa fie groase ca nu o sa pescuiesc la -5,10 grade,mai mult pt protectie la vant.Am incercat duminica dimineata ale unui amic(nu era f frig dar batea un vant... :( ) si era mult mai bine cu ele,doar ca nu stiu ce marca sunt,is mai vechi.
C&R

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Oct 2011, 13:38

Cele de fleece doar de pe mal..daca ai treaba cu ancoratul(cum am avut eu sambata duminica)...canci, mai bine fara...Desi nici fara nu era bine. :roll:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 19 Oct 2011, 15:03

rapala

Scrie răspuns