Recomandare Lanseta Spinning Greu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Ionut Petrea
- veteran
Re: Recomandare Lanseta Spinning Greu
Am incercat cu jiguri de 10gr, nu simteam aproape nimic...Pe la 17-21gr se simte ceva-ceva, insa nu e o lanseta f sensibila..
Intotdeauna C&R
Spin bladeul meu l-am pescuit de o gramada de ori cu 9 grame fara problme,simte toot! Ceva blank senzitiv sa imi fac un custom??? Intre timp o sa incerc sa pipai un sportex pe undeva, poate ma intalnesc cu pescari chiar pe balta 

- vampyru_a1
- veteran
am avut si BS si BP.
merge mai bine BP cu jiguri 12-14 in sus.
merge mai bine BP cu jiguri 12-14 in sus.
Sportex-ul merge bine la oscilante mai grele, voblere mai sanatoase . Avantajul la Sportex este ca au reusit sa faca o lanseta usoara care duce gramaje mari , practic poti pescui fara sa te doara mana dupa o partida de spinning.
- vampyru_a1
- veteran
miine pun poze cu shimano !
In weekend sper sa ajung sa il si probez:)) Daca nu peste 2 saptamani:)
- vampyru_a1
- veteran
ce vrei sa probezi ???draqdevil scrie:In weekend sper sa ajung sa il si probez:)) Daca nu peste 2 saptamani:)
- kingofbeasts
- veteran
eu ti-as recomanda asta :http://www.dam.ro/index.php?pag=catalog ... lNenuW4mSodraqdevil scrie:Ma intereseaza ceva pt dunare,de 3 m , capabila sa lanseze jiguri/pilkere/kastmastere de 50-60-70 gr si sa fie fast sau x-fast!
este si varianta de 40-80 gr. care probabil s-ar preta mai bine la plaja mentionata de tine.
Blankul pe care e construita desi e un moderat -fast e foarte senzitiv . E drept ca inainte sa mi-l customizez pe al meu nu l-am prea pescuit la jig dar acum , jiguiesc relaxatcu 14 grame in apa de 5 m. De lansat lanseaza excelent greutatile din partea superioara a plajei .
Ti-l recomand pentru ca, in opinia mea se preteaza mai bine la kastmaster si pilkere decat un fast sau extrafast.
Daca vrei musai fast si stiff atunci mergi pe varianta asta si n-ai ce regreta :http://monstru.ro/lansete-dam/303-lanse ... -56-g.html
Ambele sunt mai senzitive decat seria Black Stream de la Sportex .
Stradiculvampyru_a1 scrie:ce vrei sa probezi ???draqdevil scrie:In weekend sper sa ajung sa il si probez:)) Daca nu peste 2 saptamani:)

@Kingofbeast, uite ca la DAM nu m-am gandit:), este vreun model de 3 m Heavy?As vrea si inele single foot,nu-mi plac alea duble:)
- kingofbeasts
- veteran
Din pacate cei de la D.A.M mai au putin de lucru cand e vorba de inele asa ca , pe betele de categorie heavy de la ei nu prea vezi alt tip de inele decat double foot.draqdevil scrie:
@Kingofbeast, uite ca la DAM nu m-am gandit:), este vreun model de 3 m Heavy?As vrea si inele single foot,nu-mi plac alea duble:)
Din seria Calyber cel mai lung bat e un MH de 2,74 m cu plaja de 42-84 grame iar din seria Nanoflex , ai avea un H si anume Pike Spin H de 3m si plaja 40-80 grame.