Recomandare lanseta salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare lanseta salau
Mi.am cumparat seminte si bere ...Urmaresc 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Poti sa-ti bei linistit berea Zamfi, ca dupa cum vezi, s-a facut liniste...ca unii se baga in seama dar le da cu minus. Nu mai aduc in discutie caracterul de 2 lei a lui "shoghunu65"...stie el despre ce e vorba.
In saptamana ce urmeaza o sa imi ajunga lanseta Abu Garci Salty stage prototype Korodai, deja a trecut de vama Romania. O sa pun dovada aici, sa terminam cu speculatiile. Era ultima din stoc pe amazon, am platit pana acum 1035 lei, vad si ce mai platesc suplimentar.
Acum daca lanseta este ok sa vad si cu ce mulineta o echipez, parca as opta intre Twin Power 2024 C3000 sau Daiwa Certate 2024 LT3000.
Acum daca lanseta este ok sa vad si cu ce mulineta o echipez, parca as opta intre Twin Power 2024 C3000 sau Daiwa Certate 2024 LT3000.
Astazi am ridicat lanseta de la Posta Romana, am platit in plus 12lei. Deci lanseta a costat 1040 lei.
Prin dovezi eu intelegeam ca vei posta factura si chitanta de la posta, oricum 1035+12 nu fac 1040, dar asta e doar un amanunt neimportant.
Daca interesează pe careva lanseta, o dau cu 1100, nu am apucat sa o folosesc, este noua. Nici nu cred ca o sa mai pescuiesc prea curand.
Tel: 0745165829
Tel: 0745165829