Recomandare lanseta noua salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Recomandare lanseta noua salau
Intrucat lanseta mea Daiwa Mode 06 de 1.98m 7-21 grame ultra rapida si cu camera de rezonanta si-a gasit sfarsitul ma vad nevoit sa imi iau alta (din pacate modelul respectiv nu se mai fabrica, am postat si la vanzari/cumparari faptul ca as dori sa o achizitionez, dar nu prea cred sa am sanse) asa ca va solicit suportul in vederea achizitionarii unei lansete asemanatoarea cu Daiwa Mode 06 mi-as dori foarte mult sa aflu daca se poate si parerea unui detinator al acestui model pentru a avea un punct comun de comparatie, oricum accept si multumesc oricui doreste sa-mi dea un sfat. Bugetul este undeva intre 60-900 lei
-
- veteran
no Biomaste
Salut,
Daca locuiesti in Bucuresti incearca sa treci pe la noi pe la magazin, poti vedea si compara multe lansete. Daca nu ai aceasta posibilitate, vezi urmatoarele modele:
- Colmic Herakles USA 720MH
- Shimano Biomaster 215M
- Rapture Wyvern Razor
- Lamiglas Pro X Bass 703s
Daca locuiesti in Bucuresti incearca sa treci pe la noi pe la magazin, poti vedea si compara multe lansete. Daca nu ai aceasta posibilitate, vezi urmatoarele modele:
- Shimano Biomaster 215M
- Rapture Wyvern Razor
Re: Recomandare lanseta noua salau
Hallo , puteti sa-mi spuneti de ce lanseta asta Shimano Biomaster 215M, desi are o lungime de 215 cm si este din 2 tronsopane are o lungime de transport de aproape 2 m (183 cm)? Pt ca asa apare pe totalfishing. Sa inteleg ca partea din varf are doar 40-50 cm?
Se mufeaza deasupra manerului. Maner+blank.
-
- veteran
Depaseste putin bugetul dar este o clasa superioara atat ca blank si are noua generatie de inele Fuji KR toate inele SIC.
Major Craft MS-X MXC-66M
In buget Colmic Heracles (inele micro Y si L dar reductie rapida) sau Favorite Varita(KR Alconite).
Major Craft MS-X MXC-66M
In buget Colmic Heracles (inele micro Y si L dar reductie rapida) sau Favorite Varita(KR Alconite).
-
- utilizator nou
Re: no Biomaste
Multumesc, sper ca in curand o sa am o deplasare in Bucuresiti si o sa trec sa le vad.Dan Stefan C. scrie:Salut,
- Shimano Biomaster 215M
- Rapture Wyvern Razor