Recomandare lanseta naluci grele
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare lanseta naluci grele
FOX Rage Shad Hammer 2.10m 2tronsoane 42-124g 8inele Fuji (inel plecare 2 picioare) 162g cod NRD060
sau
Shimano BeastMaster DX 2.10m 2tronsoane MAX C.W.120g (Best Performance 40-80g) 9inele Fuji 141g cod SBMDX21HP
sau
Shimano BeastMaster DX 2.10m 2tronsoane MAX C.W.120g (Best Performance 40-80g) 9inele Fuji 141g cod SBMDX21HP
Re: Recomandare lanseta naluci grele
ce inseamna naluci grele? ... adica ce greutate maxima au? si ce naluci vrei sa folosesti, voblere, metale sau gume?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Exemplele pot fi multe de la mai multe firme. Iti dau totusi doua: slider - Dorado Drunk D10 varianta F (80 gr) si S (100 gr) si jiguri - >50-60 gr.
-
- veteran
Lanseta Shad Hammer am vrut si eu sa o iau. Este un arac, ranga, la stiuca nu o vad folositoare. Doar la Dunare cu jiguri mari. Eu am renuntat si am acum o varianta mai usoara, o lanseta Fox Rage 1-3 oz.
Daca vrei ceva sa mearga si la stiuca, uita-te si la Savage Gear MPP Pro. Si mai sunt si cele de la Colmic.
Daca vrei ceva sa mearga si la stiuca, uita-te si la Savage Gear MPP Pro. Si mai sunt si cele de la Colmic.
sau
Savage Gear Butch Light XLNT 2.05m 40-100g mandrina FujiDPS Fast 170g
Savage Gear Butch Light XLNT 2.05m 40-100g mandrina FujiDPS Fast 170g
Savage Gear Butch Light XLNT cred ca este de casting ... 

Eu pentru chestii ce sar de 40-50 de grame folosesc o lanseta facuta pe un blank X-Zoga G66 – 15kg dar din cate am inteles pe tine te intereseaza mai mult pentru stiuca, caz in care efectiv nu ai ce face cu lanseta respectiva. Adica simti ca blank-ul incepe sa lucreze cum trebuie doar cu frana stransa ceva mai sus de 5-5.5kg.
Ai putea arunca un ochi la ce fac polonezii de la Dragon (am o lanseta din seria Millenium care e OK la jerkbait-uri) sau la ceva modele de musky. Am un Lamiglas Competitor dat pana in vreo 2 sau 2,5Oz dar merge si cu 100 de grame ca nimic … si e acceptabila si la jig (doar ca e de casting).
Ai putea arunca un ochi la ce fac polonezii de la Dragon (am o lanseta din seria Millenium care e OK la jerkbait-uri) sau la ceva modele de musky. Am un Lamiglas Competitor dat pana in vreo 2 sau 2,5Oz dar merge si cu 100 de grame ca nimic … si e acceptabila si la jig (doar ca e de casting).
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Salut!
Eu am un bat de 2,10 de la Balzer. Ei il dau de 20-65 dar sa sti ca dau lejer cu jig de 80+cauciucul...(nu il cocosez) Il mai pot folosi ca batator de covoare sau in trafic, daca ma enerveaza vreun "sumi..." Lasand gluma la o parte, este un bat foarte rapid si foarte "gros in carne"... Am incercat sa dau de el pe net dar... in fine, poate fac ceva sa iti faci o idee..
In schimb am dat de altceva: http://www.pecheur.com/achat-canne-cast ... 46127.html
Eu am un bat de 2,10 de la Balzer. Ei il dau de 20-65 dar sa sti ca dau lejer cu jig de 80+cauciucul...(nu il cocosez) Il mai pot folosi ca batator de covoare sau in trafic, daca ma enerveaza vreun "sumi..." Lasand gluma la o parte, este un bat foarte rapid si foarte "gros in carne"... Am incercat sa dau de el pe net dar... in fine, poate fac ceva sa iti faci o idee..
In schimb am dat de altceva: http://www.pecheur.com/achat-canne-cast ... 46127.html
- stefanflorin
- veteran
E Jenzi ala mabogdan29 scrie:Salut!

Urasc atarnatorii!
Pai d'aia nu-l gaseam..