Recomandare lanseta jigging 15_30 g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare lanseta jigging 15_30 g
Mi-au dat si o sapca ... cadou. In principiu nu e "treaba serioasa" cand la o lanseta de peste 5milioane ti se da si o sepcuta cadou, da lanseta mi s-a parut ok, pare f rapida, dar ramane de vazut la fata locului 

- George1985
- veteran
Pt ca lanseta s-a scumpit peste noapte...cu dolarul impreuna. Au mai compensat cu sapca...
Ce avantaje ar avea Daiwa, in afara pretului ceva mai mic? Si eu eram tentat sa-mi cumpar o Team Daiwa Mode, dar inainte de achizitie am facut o partida cu un amic ce o are in posestie si ca senzitivitate mi se pare sub Pulse. Am avut modelul vechi de la Berkley si l-am vandut ca un fraier pentru ca nu-i vedeam utilitatea deoarece nu foloseam jiguri mai grele de 21 gr si nu eram adeptul "rangilor"...acum lucrurile s-au schimbat si va trebui sa platesc ceva banuti in plus ...pentru sapcaGeorge1985 scrie:Si Berkley este o varianta acceptabila.
As luat Daiwa oricand, multi se feresc de Pulse-ul nou...stiu ei de ce.

Ioane, sa o stapanesti sanatos (si lanseta si sapca) si sa ai cat mai multe capturi. Stai linistit ca ai facut o alegere inteleapta, batul ala merita fiecare leu.
- George1985
- veteran
Avantajele se vad in timp.
Fiecare cu parerea sa, berkley e doar pt jig de la 14gr in sus.
Ar trebui sa sti ca modelul vechi era mai bun!
Nu are utilitate pt mine si nici nu am incredere in batul acela.
Daiwa mode este un bat excelent, care poate fi pescuit in mai multe aplicatii.
Crosscast trebuie tinut in mana pt a vedea ce este, si eu m-am ferit pana am vazut unul. Incearcati sa vedeti betele...
Am ce-mi trebuie si nu are rost sa mai iau acum, dar un TDM 2.13 7-21gr sau un crosscast 28-84 pt gramaje mari sunt perfecte.
Fiecare cu parerea sa, berkley e doar pt jig de la 14gr in sus.
Ar trebui sa sti ca modelul vechi era mai bun!
Nu are utilitate pt mine si nici nu am incredere in batul acela.
Daiwa mode este un bat excelent, care poate fi pescuit in mai multe aplicatii.
Crosscast trebuie tinut in mana pt a vedea ce este, si eu m-am ferit pana am vazut unul. Incearcati sa vedeti betele...
Am ce-mi trebuie si nu are rost sa mai iau acum, dar un TDM 2.13 7-21gr sau un crosscast 28-84 pt gramaje mari sunt perfecte.