Salutare, sunt in cautarea unei lansete de stiuca pentru barca de 2.10 m aproximativ cu care se va pescuii preponderent la linguri si se incadreaza in bugetul de 500 lei.
Inainte am avut un Dam nanoflex modelul vechi insa nu stiu nimic despre modelele noi asa ca astept orice fel de recomandari si sfaturi din partea voastra, multumesc anticipat.
RECOMANDARE LANSETA DINTOASA...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: RECOMANDARE LANSETA DINTOASA...
Salut, am un Dam cult spin 14-42 Gr care nu îl mai folosesc. Este un fast care are un maxim real de 25-30Gr, rezerva de putere buna și blank rezistent, tipic Dam.
Design plăcut și inelare buna.
Am și okuma pch din o bucată, care este geniala pt știucă. 2.10m, 7-28gr(maxim un 20) și doar 87 Gr.
Prima este la un preț , sa nu fie gratis, adică 150ron.
Cealaltă pe la 350ron, dar trebuie sa îmi trimiți un tub de 2.10-2.20m sa o pot trimite.
Le pot imperechea cu o mulineta dam quick 5, marine 1000, care ar mai fi 200 Ron in plus.
Mărimea 1000 la Dam este similară cu Daiwa 2500lt.
Lanseta noua poți vedea la dragon, okuma, rapture. In 500 lei sunt ceva lansete.
Design plăcut și inelare buna.
Am și okuma pch din o bucată, care este geniala pt știucă. 2.10m, 7-28gr(maxim un 20) și doar 87 Gr.
Prima este la un preț , sa nu fie gratis, adică 150ron.
Cealaltă pe la 350ron, dar trebuie sa îmi trimiți un tub de 2.10-2.20m sa o pot trimite.
Le pot imperechea cu o mulineta dam quick 5, marine 1000, care ar mai fi 200 Ron in plus.
Mărimea 1000 la Dam este similară cu Daiwa 2500lt.
Lanseta noua poți vedea la dragon, okuma, rapture. In 500 lei sunt ceva lansete.
Ms mult de sfaturi insa vreau sa vad lanseta inainte sa o cumpar si as prefera noua....
Referitor la DAM ma uitam la Lanseta DAM Nanoflex Pro+ MF, 2.10m, 14-40g, 2buc insa sa vad unde o gasesc in magazin sa o scutur un pic...
Referitor la DAM ma uitam la Lanseta DAM Nanoflex Pro+ MF, 2.10m, 14-40g, 2buc insa sa vad unde o gasesc in magazin sa o scutur un pic...
Salut, pana la urma cred ca o sa merg pe Savage Gear SG2 Medium Game, 2.13m, 10-30g, am fost si am scuturat-o in magazin si mi s a parut ok, parca e un pic cam rapida pt linguri dar isi va face treaba cu brio.
In magazinele din RO e cam greu sa gasesti bete pe stoc ca sa le vezi fizic...
In magazinele din RO e cam greu sa gasesti bete pe stoc ca sa le vezi fizic...
Poti sa explici cum e aia cu "prea rapida pentru linguri"? Ca poate fii prea tare pt linguri de 5-20 grame pricep, dar....chiar intreb serios.
O fi povestea aia cu actiunea ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.