Recomandare lanseta clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- cristi cristi
- veteran
Re: Recomandare lanseta clean
Uitate la noile daiwa mode am pus azi mana pe una de 2,4 m si actiune 3,5-28 parca dar cred ca se gasesc si cu actiune mai mica
Cristi, mi-e greu sa cred ca are plaja asta, e ireal
www.spinningclub.ro
- cristi cristi
- veteran
Uitate totusi pe mine ma interesa pt fider din barca, din ce am vazut are spic in varf (fibra sau carbon nustiu sigur) inele k si mandrina schimbata . Nu am luat si codul ca iti spuneam sigur uitate pe catalogul 2015 sigur o gasesti si pretul era sub 600 lei
- semlecangheorghe
- veteran
Nu stiu daca te ajuta..
De 2.3m gasesti mai greu.Dar se poate prelungi blank-ul.Eu am facut acest lucru pe un phenix m1 pe care l-am prelungit de la 2.05m la 2.2m.Se poate face acelasi lucru pe un blanc de 2.13 si ajungi lejer la 2.3m.Ca si blank-uri poti folosi sc2 ori sc3 de la st.croix, numai bine prin prelungire actiunea se mai imblanzeste oleaca pe varf.Si cum ziceam de la phenix poti opta pentru ceva din sria m1 sau ultralight-elixir, astea din urma au o actiune mai mult decat reusita..
De 2.3m gasesti mai greu.Dar se poate prelungi blank-ul.Eu am facut acest lucru pe un phenix m1 pe care l-am prelungit de la 2.05m la 2.2m.Se poate face acelasi lucru pe un blanc de 2.13 si ajungi lejer la 2.3m.Ca si blank-uri poti folosi sc2 ori sc3 de la st.croix, numai bine prin prelungire actiunea se mai imblanzeste oleaca pe varf.Si cum ziceam de la phenix poti opta pentru ceva din sria m1 sau ultralight-elixir, astea din urma au o actiune mai mult decat reusita..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Uita-te pe pagina lui Andrei Sava, are niste blankuri interesante acolo.
uite ce mi-as lua eu daca as vrea o lungime mai mare:
http://www.stcroixrods.com/products/fre ... ish-series
http://www.stcroixrods.com/products/fre ... ish-series
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
- cristi cristi
- veteran
M-am uitat azi pe catalog ,are spic de carbon plin si actiune 3,5-21g la 2,4m dar am mai vazut si actiuni mai mici 1-9g la lungimi mai mici