discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
gyrgy
- senior

Am si eu Lagoon-ul, varianta de 1,90 m - 2-8 grame, este super lanseta. Am pescuito o singura data anul trecut pe Cerna
pe la 7 Izvoare si s-a comportat excelent, Acum o dau de colo - colo...am fost tentat sa o vand ca am prea multe dar ma tem ca o sa-mi para rau mai tarziu...

-
zvic
- veteran

Am vazut ieri un bat UL dintr-o bucata, cca 1.6m, noname, cred ca e din fibra de sticla, destul de naspa finisat, are doar 4 inele+varf si ... o actiune superba. La auchan, 45 lei
-
rospinning
- junior

salut,
am avut acum cativa ani Cormoran Black Bull parca 1-12 gr, s-a rupt de la varf in cateva luni. Am pescuit-o in plaja respectiva si nu stiu cum de a pocnit. Ma rog, se mai intampla - e o lanseta foarte ok in rest, doar sper sa nu ai problema mentionata.
eu ti-as sugera sa incerci ceva de la Colmic (Herakles Calida) - recunosc ca nu am pescuit cu ea insa am Black Weapon de la ei si sunt foarte multumit de cum fac (si mai ales pretul) lansete. se apropie de bugetul alocat.
eventual sa astepti ceva second hand - sunt bete foarte bune la preturi la fel de bune - doar putina rabdare.
fir intins.