Recomandare lanseta baitcasting M
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare lanseta baitcasting M
Recent am comandat o Tatula Sv si nu stiu cu ce sa o imperechez. Ceva sugestii pentru o lanseta de max 7 picioare, pana in 21 gr, fast, dar nu ranga
) Cat mai senzitiva.Bugetul ar fiundeva la 1000 ron

- stefanflorin
- veteran
Re: Recomandare lanseta baitcasting M
foarte misto e asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 29254.html e din seria veche, pe Torray cu alconite, daca e pt. jig e ce trebuie numai ca e mai ranguta 

Urasc atarnatorii!
wow...credeam ca nu se mai gasesc....trimiteti si in uk??stefanflorin scrie:foarte misto e asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 29254.html e din seria veche, pe Torray cu alconite, daca e pt. jig e ce trebuie numai ca e mai ranguta
-
- utilizator constant
Salut,
Da. Se poate trimite si in afara tarii.
Plasati comanda (online / telefonic sau pe mail) si transmiteti unde doriti sa ajunga coletul. Si dupa va contacteaza colegii mei sa va transmita costul transportului.
Da. Se poate trimite si in afara tarii.
Plasati comanda (online / telefonic sau pe mail) si transmiteti unde doriti sa ajunga coletul. Si dupa va contacteaza colegii mei sa va transmita costul transportului.
Momentan astept si alte sugestii, heraklesul e un pic cam rangoteie pt ce imi trebuie mie...
cred ca x10 este ce-ti trebuie tie.
Phenix ? Nu am pescuit niciodata unul...magaru39 scrie:cred ca x10 este ce-ti trebuie tie.
incearca, eu am bat fast pentru salau, dar dau si cu x 10 la jig. imi place mult cum se incarca si crede-ma ca simti bine tacul.draqdevil scrie:Phenix ? Nu am pescuit niciodata unul...magaru39 scrie:cred ca x10 este ce-ti trebuie tie.
Nu am unde sa le "pipai" ... alte sugestii? Sunt dispus sa cheltui si peste buget
)

Colmic herakles Calida evolution 720CR. E un bat dat de crank care merge bine si la jig, nu e par. E senzitiv, echilibrat si are un pret grozav. Eu am renuntat la cast dar pe asta l-am facut de spin unde pescuiesc cu orice naluci in gama 7-21gr. Duce si mai mult dar nu a fost cazul, la jig pescuiesc de la 5gr+guma. Pe cast l-am folosit cu tatula si se impaca bine.
Ca si comportament/actiune seamana putin cu legend tournament big cranker dar e o idee mai light, cel putin la fel de senzitiv. E actiunea aia moderat-fast pe care unii o mai numesc fast-progresiv. Fibra e comparabila ca rigiditate cu avid. Ca lanseta e peste avid crank MH, mai puternic si ceva mai rigid.
Ca si comportament/actiune seamana putin cu legend tournament big cranker dar e o idee mai light, cel putin la fel de senzitiv. E actiunea aia moderat-fast pe care unii o mai numesc fast-progresiv. Fibra e comparabila ca rigiditate cu avid. Ca lanseta e peste avid crank MH, mai puternic si ceva mai rigid.