Recomandare lanseta Baitcast

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Qnyx
megaboss
megaboss

Re: Recomandare lanseta Baitcast

Mesaj de Qnyx » 21 Noi 2014, 20:18

Shatter scrie: Ai cumva si niste clipuri pe net sau macar niste indicatii generale cum as putea ajunge si eu la asemenea performante? Recunosc ca sint incepator, dar sint dispus sa invat. Cu kitul de spin si cu cel mai greu vobler care il am, adcia 18g, nu cred ca ating 30m...
Ca sa le iau intr-o oarecare ordine, voblerul acesta este cel pe care ti-l recomand dintre toate cele 3 pe care le-ai prezentat.

TN 60 are 12,7 grame; nu vei reusi sa arunci (eu cel putin) voblerul asta mai mult de 30 m (nu am idee de ce..). Poate fi din cauza formei, a transferului de greutate, a centrului de greutate....... nu am idee. In schimb un Yozuri rattl'n vibe sau un xCalibur XR50 vei arunca cel putin 40m; de asemenea nu am idee ce favorizeaza acest lucru - probabil insasi constructia acestora.

Nu uita ca pentru tipul acesta de voblere (lipless) ai nevoie de o lanseta relativ mai dura - in primul rand pentru aruncare, in al doilea rand pentru recuperare. Nu am pus niciodata mana pe lanseta aceea Jaxon ca sa imi dau cu parerea; poate sunt alti utilizatori care iti pot da sfaturi in acest sens. Iti recomand de asemenea sa pui tu mana pe lanseta sa vezi daca "iti vine"; asta nu prea este un produs pe care sa il comanzi asa, la ochi.

vipificator III
veteran
veteran

Re: Recomandare lanseta Baitcast

Mesaj de vipificator III » 14 Dec 2014, 18:12

Vezi la Kistler Z-Bone! Ai de toate: microinele, split grip, blank ok etc...

Scrie răspuns