Nu's convinscrapmaniacul scrie:Mai te-am prins acum, tu vrei o tara ca afara ?George1985 scrie:
Ideal ar fi sa avem magazine cu produsele in ele, unde sa poti sa te decizi, dar nu avem decat poze si specificatii...Copii tai o vor avea

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu's convinscrapmaniacul scrie:Mai te-am prins acum, tu vrei o tara ca afara ?George1985 scrie:
Ideal ar fi sa avem magazine cu produsele in ele, unde sa poti sa te decizi, dar nu avem decat poze si specificatii...Copii tai o vor avea
Pai poate si aici e o mica problema, trebuie sa credem in asta, e prima conditie, e drept ca nu e si suficienta ... E ca la naluci, in aia in care ai incredere cu aia prinzi. Degeaba imi incarcam rucsacul cu 4 cutii pline de giugele, semn de neincredere dehh ..., tot la una din cele 4 stiute prindeam de fiecare data ... Oricum pare-se ca primul pas necesar l-am facut cu totii si am votat cu ochii spre vest, 'om trai si 'om vedea de 'om fi in stare de mai mult de atat. Spor si inspiratie !George1985 scrie:Nu's convinscrapmaniacul scrie:Mai te-am prins acum, tu vrei o tara ca afara ?George1985 scrie:
Se pare ca acest bat este cel mai recomandat.lau_bau scrie:Daca vrei si pt jig recomand gsh 102 2 mh.Este o lanseta de comprimis cate te va scoate din multe incurcaturi.
Cine o are sau a avut o stie.....
Daca vrei doar pt reactive gsh 1022 mt.
Sa stii ca lanseta pe care ai ales-o se imperecheaza ideal cu Daiwa Certate 2510 R-PE si chiar te scapi de orice fel de emotii. Cu un combo ca asta toti pestii vin catre minciog cu ochii in lacrimiGeorge1985 scrie:Daca se poate aici, nu pe privat![]()
Poate mai intereseaza si pe alti useri
Fuji zice ca micro sunt de la 5,5 in jos inclusivGeorge1985 scrie:Se pare ca acest bat este cel mai recomandat.lau_bau scrie:Daca vrei si pt jig recomand gsh 102 2 mh.Este o lanseta de comprimis cate te va scoate din multe incurcaturi.
Cine o are sau a avut o stie.....
Daca vrei doar pt reactive gsh 1022 mt.
In plus si eu m-am gadit la el ca prima optiune![]()
Urmeaza o recomandare pt componente, daca poate sa imi dea cineva idei pt ele.
Inelele in special sunt o grija.
Nu pun micro pe el, niciodata
Dane nu te contrazic, e posibil sa ai dreptate, conteaza totusi atat marimea dar si greutatea mulinetei ca sa iasa bine echilibrarea combo-ului, dar si gustul pentru o morisca sau alta. O Stella FE/FI de 4000 intra fest in mandrina aia dar si un Morethan 3012H e senzatie ... Se pot face combinatii frumoase pe lanseta asta. O sa bag cateva poze sper zilele astea.lau_bau scrie:Componentele depind mult de ce buget aloci....
Cristi tu poti pune poze cu lanseta sa isi faca George o parere.
Pe o lanseta ca asta daiwa 2500 e mica
Shimano 4000 merge bine....Stella 4000 perfect.![]()