discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
BaTMaN
- utilizator constant

kingofbeasts scrie:BaTMaN scrie:ansamblul bat mediu + fir mono + distanta = 80% rateuri
asa e . o sa fie si un bat dedicat insa deocamdata inca mai caut si testez. pana atunci insa o sa fac in asa fel incat sa mai imbunatatesc celelalte elemente. o sa pun iar textilul pe mulineta cu toate ca in 3-4 partide va fi compromis o sa iau jiguri cu carlige subtiri si o sa intru cu barca sa mai reduc din distanta. pana de Craciun sper sa-mi iau revansa.
Fire-nghetate. (textil)

Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
-
stefanflorin
- veteran

Eu zic ca e prosteala sa dai cu carlige subtiri la salau. Pune tu textil si dai cu aceleasi carlige sa vezi diferenta. Daca e vb de mustad black nickel eu sunt de parere ca sunt niste carlige fff bune la pretul lor. Poti scapa pesti din nenumarate cauze, mananca prost, forma shadului, felul cum ataca (pe cadere, pe urcare, se pune cu burta pe jig). De regula aia de la kil in sus ia guma bine in gura cand mananca cum trebuie. Eu zic ca motivul chixului tau este firul mono si atat. Tac in jig!!!

-
ovidiu
- veteran

-
azi am dat cu niste cuie, la propriu : eagle claw 5 si 6/0 si ruginite
dar tranteam niste tepe stramosesti si spargeam tot

oricum pune mana si i-ati lanseta mai dura si textil
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
adiwolf
- veteran

eu pescuiesc cu Eagle Claw si sunt tare multumit de ele cu toate ca unii le denigreaza
-
storm fish
- veteran

eu folosesc matzuo sinkle in special pe olt.La dunare mustad bln si in zone fara agatatori owneru', am mai avut ceva de pe la baracuda nu le mai gasesc cineva le-a simntit si a "halit "tot stocul

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
ovidiu
- veteran

-
da..
cineva a cump[arat 500 de hayabusa 5/0 direct de la Sv si alte 500 4/0
si le-am terminat

(
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...