Yam e o barca misto si de calitate , dar din pacate ffff grea ...iti trebuie un motor mai mare ca sa glisezi si in plus nu stiu sa aibe in varianta cu airdeck..zane21 scrie:sper ca am voie sa pun linkul....
http://forum-pescuit-la-somn.com/index. ... eadID=3245
nu cunosc userul dar barca pare super calitate/pret.
recomandare gonflabila ~3m cu chila pt motor de 5cp
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: recomandare gonflabila ~3m cu chila pt motor de 5cp
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Bombard typhoon de 2,65 cu aideck are doar doua valve de umflare a flotoarelor +aideckul ....la cele mai mari 2,9-3,2 , etc are 3 valve pe flotoare+ aideck.oby 1 scrie:Bombard taypoon
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- senior
Uite aici o barca f.buna, la un pret mai mult decat decent:
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=28051
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=28051
- johnnybravo
- Moderator
merci de oferta dar nu se incadreaza in cerintele indicate, mai putin faptul ca e gonflabila.
@vali, merci de indicatii si de pontul cu linoleul...ma mai uit sa vad ce airdeck-uri gasesc, variantele astea le vad cele mai compacte la transport, usoare cu sanse mari de glisaj cu motorul meu, deci ceea ce imi trebuie (linder-ul l-am taiat de pe lista pt ca prefer sa am cateva barci de tabla in puncte cheie pe Dunare fara sa am stres ca dispar, fara sa investesc si in peridoc si sa am stres cu condusul sau lasatul la apa)
@vali, merci de indicatii si de pontul cu linoleul...ma mai uit sa vad ce airdeck-uri gasesc, variantele astea le vad cele mai compacte la transport, usoare cu sanse mari de glisaj cu motorul meu, deci ceea ce imi trebuie (linder-ul l-am taiat de pe lista pt ca prefer sa am cateva barci de tabla in puncte cheie pe Dunare fara sa am stres ca dispar, fara sa investesc si in peridoc si sa am stres cu condusul sau lasatul la apa)
- johnnybravo
- Moderator
de ce ai dat-o?vali stratonov scrie:Din pct-ul meu de vedere e o super barca..am avut una de 2,7m de care am fost ffff multumit.am ajuns cu cautarile in zona quicksilver airdeck... are careva? pareri pro / contra? se merita sa ma orientez pe varianta hypalon
- johnnybravo
- Moderator
s-au cam redus cautarile la zodiac cadet aero 310. Aveti ceva sfaturi sa NU merg pe varianta asta?
Buna ziua este cineva care cunoaste sau are barca Aquastar!Am vazut ca au si site la noi in tara, si din poze arata bine!
Daca are cineva informatii despre produsele lor va rog sa imi spuneti ,deoarece intentionezsa cumpar o gomflabile de 290 pentru un motor de 5 cp !
Multumesc!
www.barci-aquastar.ro sper ca am voie sa postez siteul daca nu rog sa se editeze de catre un moderator!
multumesc
Daca are cineva informatii despre produsele lor va rog sa imi spuneti ,deoarece intentionezsa cumpar o gomflabile de 290 pentru un motor de 5 cp !
Multumesc!
www.barci-aquastar.ro sper ca am voie sa postez siteul daca nu rog sa se editeze de catre un moderator!
multumesc
- johnnybravo
- Moderator
am luat un Cadet Aero 310 made in China, dezamagire la finisaje (multe asimetrii, suport de prindere vasla incomplet lipit) o sa vad cum se comporta pe apa.
multumesc pt sfaturi.
multumesc pt sfaturi.
pffff, ce naspajohnnybravo scrie:am luat un Cadet Aero 310 made in China, dezamagire la finisaje (multe asimetrii, suport de prindere vasla incomplet lipit) o sa vad cum se comporta pe apa.
multumesc pt sfaturi.
banuiesc ca nu ai putut face retur !
detaliaza te rog mai multe lucruri despre barca asta, nu de alta dar sa nu isi ia teapa si altii (chiar am fost pe punctul de a lua una din asta)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- johnnybravo
- Moderator
am facut un filmulet, o sa scot pozele cu problemele mentionate.
Deocamdata nu o consider teapa pt ca toate problemele gasite de mine ("quality check") nu ridica probleme de functionare ci doar imi lasa un gust amar pt ca aveam pretentii la banii astia sa nu aiba cusur. Pot face retur probabil dar nu voi opta pt asta deocamdata (am ales un dealer din Germania)
btw...aveti idee cate pompe tre sa mai bag in airdeck cu un Bravo 9 din momentul ce nu mai pot baga pe modul low pressure/high volume si tre sa trec pe modul high pressure/low volume (capacelul scos) ?
Deocamdata nu o consider teapa pt ca toate problemele gasite de mine ("quality check") nu ridica probleme de functionare ci doar imi lasa un gust amar pt ca aveam pretentii la banii astia sa nu aiba cusur. Pot face retur probabil dar nu voi opta pt asta deocamdata (am ales un dealer din Germania)
btw...aveti idee cate pompe tre sa mai bag in airdeck cu un Bravo 9 din momentul ce nu mai pot baga pe modul low pressure/high volume si tre sa trec pe modul high pressure/low volume (capacelul scos) ?