Recomandare fluorocarbon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare fluorocarbon
Vă rog sa-mi recomandați un fluorocarbon bun pentru înaintaș la pescuitul salaului, dintre cele pe care le pot găsi în magazine. Sunt foarte multe oferte, în plus înțeleg ca unele sunt potrivite ptr știucă, nu ptr salau, fiind mai rigide.
Sunt prea multe variante așa ca mi-am prinde bine câteva sugestii ca sa iau unul foarte bun.
Mulțumesc.
Sunt prea multe variante așa ca mi-am prinde bine câteva sugestii ca sa iau unul foarte bun.
Mulțumesc.
Re: Recomandare fluorocarbon
Unul foarte bun e Seaguar, de altfel cei de la Seaguar au si "inventat" fluorocarbonul, prin '70 parca.
Eu folosesc doar Seaguar cand pescuiesc la salau, somn, avat si sunt foarte multumit. La stiuca folosesc struna. Cele care se gasesc la noi in magazine sunt foarte scumpe si nu poti sa te bazezi intotdeaua ce scrie pe ambalaj.
Sunt mai multe fluoro bune, dar eu il prefer pe asta.
Eu folosesc doar Seaguar cand pescuiesc la salau, somn, avat si sunt foarte multumit. La stiuca folosesc struna. Cele care se gasesc la noi in magazine sunt foarte scumpe si nu poti sa te bazezi intotdeaua ce scrie pe ambalaj.
Sunt mai multe fluoro bune, dar eu il prefer pe asta.
eu folosesc doar mono ... mai OK ca si pret plus ca inaintasul il schimbi de regula chiar des.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Eu ajung atât de rar la pescuit încă fac tot ce pot ca cresc măcar cu 0,5 % șansa să prind un peste. Dacă la fluorocarbon era problema, atunci sa fie unul bun, îl ia pe jumătate cu un prieten la fel de agitat, nu mai contează atât de mult prețul.anem scrie:eu folosesc doar mono ... mai OK ca si pret plus ca inaintasul il schimbi de regula chiar des.
Deci, care ar fi mai bun pentru salau pe lac și ce grosime?
0,24-0,28 este grosimea potrivita din puntul meu de vedere.
Folosesc trabucco T-force 0,26 si este foarte bun.
Folosesc trabucco T-force 0,26 si este foarte bun.
Am luat de la târg o rola de varivas vanguard 10 la, 0,25 mm grosime. Pare lipsit de memorie și destul de mătăsos
Ca grosime la salau pe lac recomand fluro de 10-12lbliviu68 scrie:Eu ajung atât de rar la pescuit încă fac tot ce pot ca cresc măcar cu 0,5 % șansa să prind un peste. Dacă la fluorocarbon era problema, atunci sa fie unul bun, îl ia pe jumătate cu un prieten la fel de agitat, nu mai contează atât de mult prețul.anem scrie:eu folosesc doar mono ... mai OK ca si pret plus ca inaintasul il schimbi de regula chiar des.
Deci, care ar fi mai bun pentru salau pe lac și ce grosime?
Varivas vanguard 10 lbliviu68 scrie:Am luat de la târg o rola de varivas vanguard 10 la, 0,25 mm grosime. Pare lipsit de memorie și destul de mătăsos
Yo-Zuri Hybrid 30lb 0,23 mm e bun pt struna la salau?Pe mulineta am textil de 0,06...se poate face double uni knot intre cele doua?
http://imagizer.imageshack.us/a/img907/7282/HNlnMC.jpg
http://imagizer.imageshack.us/a/img907/7282/HNlnMC.jpg
De fapt era 0.023" adica 0.58 mm...greseala mea.Cred ca e prea gros.
De ce nu se mai pot edita mesajele?
De ce nu se mai pot edita mesajele?