RECOMANDARE FIR TEXTIL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: RECOMANDARE FIR TEXTIL
Unele din cele mai evoluate fire actuale la mare distanta de Power Pro sau Sufix Perforamnce Braid care sunt fire ok rezistente la abraziune si in gama de pret.
YGK G-Soul si Varivas din categoria WX8
Au cea mai buan suprafata cu fecari minime, memorie zero la Dynema (Super Dynema este mai rigid) , absortie minima de apa preturi pe masura calitatilor.
Maine pescuiesc cu un Jaxon 0.15mm WX8 care este rela un 1.2 PE (0.18mm) .
Un fir bun si mult mai ieftin care poate fi inlocui al 15-20 de pecuieli Spiderwire Stealth 6lb, la Cabela`s costa doar 24$ / 300yds
YGK G-Soul si Varivas din categoria WX8
Au cea mai buan suprafata cu fecari minime, memorie zero la Dynema (Super Dynema este mai rigid) , absortie minima de apa preturi pe masura calitatilor.
Maine pescuiesc cu un Jaxon 0.15mm WX8 care este rela un 1.2 PE (0.18mm) .
Un fir bun si mult mai ieftin care poate fi inlocui al 15-20 de pecuieli Spiderwire Stealth 6lb, la Cabela`s costa doar 24$ / 300yds
- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- George1985
- veteran
Eu nu l-am cumparat deoarece nu este rotund!semlecangheorghe scrie:http://www.daiwa-cormoran.info/dw/en/pr ... rdrows2=10
A pescuit cineva cu Daiwa Shinobi??

-
- veteran
Eu am achizitionat un YGK Soul Upgrade de 0,8 PE, 16 lb.Am pescuit cu el la Dunare vreo 2-3 partide.Este un vis,este rotund ca un mono,subtire ca un fir de par si rezistent.Am putut sa scad gramajele la jiguri si sa pescuiesc cu bete mai fine.Din pdv. al abraziunii nu ma intereseaza dc. folosesc leader de fluorcarbon, dar la nod a tinut f. bine.Am avut o sg. captura in 2 zile, intre Craciun si Revelion, un mascul de vreo 2 kg ratacit mai aproape de mal.
-
- senior
sufix performance braid e galagios prin inele deoarece nu e impletit foarte rotund.voi incerca daiwa samurai braid.(SORIN B...ce grosime are daiwa samuray de 15 lb fata de 10 lb sufix performance braid<>?
Salut Lucian,lucifier1986 scrie:sufix performance braid e galagios prin inele deoarece nu e impletit foarte rotund.voi incerca daiwa samurai braid.(SORIN B...ce grosime are daiwa samuray de 15 lb fata de 10 lb sufix performance braid<>?
nu mai stiu cat are Sufixul, pe Samurai scrie ca are 0,18mm dar e mult mai subtire in realitate

Oricum, pentru 20-30 ron in plus, poate nici atat, eu zic sa alegi Samurai.
Numa' bine.
-
- veteran
Buna ziua,
Firele care au caracteristicile cautate de dumneavoastra sunt:
- Jaxon Anchor PE WX8
- Varivas Avani Eging Max Power PE
- Varivas Avani Eging Premium PE
- Daiwa Tournament 8X Braid
Firele care au caracteristicile cautate de dumneavoastra sunt:
- Jaxon Anchor PE WX8
- Varivas Avani Eging Max Power PE
- Varivas Avani Eging Premium PE
- Daiwa Tournament 8X Braid
-
- senior
OK,MULTUMESC...deocamdata voi incerca doar samuraiul sa vad cum e.